.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7

Hybrid View

Етика и право Помощ !

Морално поведение ли е абортът и защо ? Моля помогнете ми !

Супер фен Аватара на Shturrrche88
    Град
    Давай надолу по Рожен, плетох рими, вдигах вежда, май е време вече да си ходя във Надежда...
    Аааа, не така. В случая въпроса е зададен с цел да разбере твоята лична позиция по темата, а не чуждата.
    Така че, трябва да изразиш личното си мнение, дали аборта е морална постъпка, или не и да се обосновеш...
    В случая, ако ползваш другите мнения по въпроса, няма да си заслужиш оценката по този предмет. Той съществува, за да оцени твоето мислене и държание в обществото, а не чуждото...

И тук на Дунав и на Волга, край Вардар и при Кавказ, с кръвта си българска сме горди, светлик тъй древен грее в нас!

Аз незнам какво да напиша по въпроса искам някой друг да си даде мнението да мога да разбера какво трябва да се пише този предмет ми е най - сложния не схващам нищо !!!

Супер фен Аватара на NambyPamby
    К'во не схващаш и кое му е сложното?
    "Аз мисля, че абортът е добра/лоша постъпка, защото...
    И хората, които прибягват до аборт го правят от *еди-кви-си подбуди* и са... *еди-какви-си*".
    сА само не казвай, че нямаш някакво мнение по въпроса.

В случая въпроса е зададен с цел да разбере твоята лична позиция по темата, а не чуждата.
    то такава е основната идея, ама колкото даскали познавам по обществени науки, всичките са чалнати до един и поставят такива дискусии, за да си наложат гледната точка, да втълпят един шаблонен начин на мислене, и хич не долюбват някакво мнение, което се различава от типа поведение, който се опитват да наложат.

Повече от фен Аватара на fibichkaa
    Пишеш ,че двама са правили сексуални игрички под въздействие на човешката психика , което е морално . Обаче мъжът е забравил за презерватива и тя е забравила за ескапел -- > прави аборт за да не я хванат тяхните -- > нормално в случая -- > морално .
    След като прочете простотиите ,които ти написах сега малко помисли

еми явно няма мнение ;д
    можеш да кажеш и двете страни - че "убиването" на едно бебе е доста нехуманно, но от друга страна тийнейджърите не са готови за дете и абортът е един вид поемане на отговорност, макар и късно
    ❝ Аз те моля, затвори очи,
    ти недей да плачеш, знам че те боли,
    от мойта стая бяла с безброй врати
    защо избяга?..❞

Голям фен Аватара на D3NG3rZ0N3
    Ако си 'ЗА' може да изтъкнеш, че живеем в демократично общество и имаш правото на избор.
    Ако си 'против' ще изтъкнеш една от 10-те божи заповеди- НЕ УБИВАЙ. И ще изредиш аргументи в защита на тезата си. Например- че трябва да се дава шанс на всеки нов живот.
    Какво трудно има, даже е интересно.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си