- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Мамичката им ..
Историята е следната :
9 клас съм (от преди 1 година имам ново училище) .
Като започнахме на 15-ти Септември , видях една позната физиономия (момче , което беше в старото ми училище но сега е 11 клас) , и след няколко седмици загрях кой е това . Сетих се как се казва ,изведнъж много започнах да го харесвам и не спирах да го гледам страното беше ,че и той ме гледа ама постоянно. Та така преди няколко дни казвам на 2 момичета ,че харесвам това момче , като им казвам ,че му знам името и ,че сме били в едно училище (той едвали ме помни). И седим ние на стълбите и минава момчето и ония двете кокошки започват и се провежда следният разговор :
Кокошка 1 : Здрасти
Кокошка 2 : Ей ти как се казваш ?
Момчето си каза името .. и гледа мен . А аз цялата червена и мълча и през цялото време нищо не казвам . И той ни отминава с затъпяваща физиономия . Може ли да са толкова прости ?! Така жестоко да ме излагат ?! И на всичкото отгоре и се хилят като побъркани на мост ..
Та въпроса ми е как да избегна цялата тази ситуация и аджеба да завържа разговор с него .
Моля ви без излишен спам ..![]()
Какви са тези приятелки, които ти правят нарочно гадно?
Като си сама отиди при него, поздрави го и може да уточниш миличко, че с "приятелките ти" излизаш колкото да ти минава времето. После може да кажеш, че си търсиш по добра компания, ако не е много прост ще се сети какво намекваш.
![]()
Някой ден сърцето ми ще се превърне в камък. Откъснат от света ще тлея в своя замък и няма да крещя да вия до забрава, когато разбера че някой ме предава. Ще бъда властелин на самотата своя и може би дори ще избера покоя пред хаоса на любовта. Някой ден, но не сега..
Първоначално написано от fibichkaa
Ейй...това яко ме изкефи!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
По темата:Мисля,че ти сама трябва да завържеш разговор с него.Щом те гледа постоянно,значи не си му безразлична.Трябва да опиташ,нищо не губиш!![]()
![]()
![]()
Кокошките ги забрави.
Не е нужно да се обясняваш и да се извиняваш заради тях.![]()
Просто следващия път като го видиш в двора или някъде по стълбите, кажи "здрасти.. ако ме помниш от преди няколко дни се видяхме, аз съм -името-" и оттам подхващаш някакъв кратък разговор, за да има добро впечатление - примерно питаш го в кой клас е, трудно ли е 11 клас с матурите, ала-бала, после следващия път като го срещнеш пак го заговаряш, тоя път примерно го каниш да пушите заедно навън (ако пушиш или той, ако пуши) и се заприказвате на някакви теми и оттам нататък е ясно. Ще видиш дали има интерес и така![]()
"Здравей! Аз съм еди коя си. Как си? " с широка усмивка и продължаваш напред и така всеки път.![]()
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
Използвай ситуацията в твоя полза. Използвай момента да отидеш да му се извиниш за "глупавите си приятелки" и се запознайте. Бъди бърза с извинението и премини към запознанството. Първия разговор не е задължително да е прекало дълъг, иначе почва да изглежда все едно му се молиш, освен ако не подхванете някоя интересна за двама ви тема разбира се.
ПС. Внимавай на кого споделяш такива работи![]()
Това всъщност е добра идея..Първоначално написано от Seattle
Where'd you go?
I miss you so.
Seems like it's been forever,
since you've been gone.
Please come back home...
Ми защо казваш на разни кокошки подобни неща?
"Слънце грее, птички пеят
Пръски мозък се сивеят
В полето сред житата някому стърчат краката
Спи детенце, спи си сладко
взрив побърка твоя татко... "
Защото им имах доверие . Не пуша , но той пуши.Първоначално написано от Luidgie
Не си зайка което означава, че той би погледнал на опита ти да завържеш разговор по-сериозно и няма да те изгаври.
Вече ти дадоха идеи как да започнеш.
Повярвай ми той е видял, че ти е станало гадно и се е досетил защо. Ако след тази случка продължава да показва интерес към теб значи можеш спокойно да действаш.
thegreenzombie- ma lil' sis![]()
Първоначално написано от dinqta
Първоначално написано от ledenakrasota
Бтв не знам какво толкова са казали..Не си се изложила,спокойно.Първоначално написано от ManonDilova
'Don't be afraid of death;
be afraid of unlived life.
You don't have to live forever,
You just have to live.'
ми игнорирай буквално всичко,което ти пречи,не обръщай внимание на никого,просто следвай целта си,какво ти пука кой какво казва,явно толкова са и дорасли..
Животът ме накара с всичко да се справям,
но няма да се справя да ми липсваш ти!!!....![]()
![]()
-Здрасти!
-Здравей!
-Ти не беше ли "име" (Иван примерно)
-Мда..
-Учили сме в едно даскало преди.
и от там нататък си протича разговора сам ;д
+1Първоначално написано от iBiteHard
Не бъди толкова срамежлива, него сигурно го е срам дори повечеЗавържи разговор, след третото изречение всичко би трябвало да си дойде на мястото
![]()
Why Should I?
Най-добрия начин за решаване на проблеми - ДИРЕКТНИЯТ!
Извинявай, ама сама си се изложила. Сама си си вкарала автогола, като си седяла отстрани и дума не си обелвала. Кво пречи да му кажеш "ей, помниш ли ме, учили сме в едно даскало, оня ден ходих да видя Петрова, същата шматка е, бла-бла". (не наведнъж цялото, че звучи като монолог).
Не си ли свикнала да общуваш с момчета?
покажи му сладка муцунка и ще има вътре и вънка
_√.I.ק_ PиtъЪм Баsttуна Να Saкkatи ©®™