.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 44

Три извънземни кораба летят към планетата Земя...

Колкото и да ми се иска не бива да отрека за себе си като глупак, че няма да стане, никой нищо не знае, но напоследък сънувам страшно много кошмари свързани с този ден, не мога да спя, ставам и ходя на сън, отварям прозорци, правя странни неща...

Не ми се иска да призная, но вярвам. Има всякакви дискусии и прочетох някои неща като например, че идват за да ни предупредят, че идва ред на 6-тата раса, ние сме 5-тата, на злоба и омраза, а 6-тата ще е на мир и любов, затова ще продължат да съществуват само добрите и т.н.
    Имало някакви деца индиго, които имат отличителни белези, те били избрани и т.н.
    Нищо не е сигурно, но е доста интересно и интригуващо.

Вие какво мислите?
    По - надолу има една статия от друг сайт.

============================

Три гигантски кораба с извънземни пътуват към Земята. Срещата ни с тях ще е съвсем скоро – през ноември, изчислиха учени от Изследователския център на SETI, цитирани от „Weekly World News”. Не бързайте да се радвате, че мечтата ви да видите НЛО ще се сбъдне, защото намеренията на извънземните не са ясни.

Пришълците, които наскоро минали покрай Юпитер, са засечени от системата HAARP, базирана в Аляска. Единият от корабите им е широк 200 мили, останалите са по-малки.

Учените са категорични, че става дума за извънземни кораби. През ноември 2011 ще са достатъчно близо, за да се видят с оптичен телескоп. Американското правителство е наясно със „събитието“.

Наскоро скандалният сайт „Уикилийкс“ разкри множество секретни документи, които доказват, че НАСА и високопоставени американски фигури са информирани за пътешествието на трите кораба. Даже се подготвя план за унищожението им. Според „Уикилийкс“ има достатъчно доказателства, че инвазията на НЛО е започнала – нещо, което от SETI са предрекли.

Специалисти се позовават на китайски източници, разкрили снимки на НАСА от Луната, на които се виждат не само човешки следи и стъпки. На естествения спътник на Земята дори имало човешки труп, вероятно донесен от извънземен кораб. Д-р Кен Джонсън твърди, че американски астронавти са намерили и фотографирали древни руини от неестествен произход.

Много интересна статия, бях попаднала на нещо подобно преди месец - два и също ме притесни. Може би си го взел твърде навътре и затова сънуваш такива неща, А може би предусещаш нещо, знам ли, всякак може да го тълкуваш.

Само се моля тез извънземни да не ни изтрепат... Виж какво пише, че искали да ги унищожават - те са много по - силни от нас... нелепо е. Само ще започнат война "на световете"...

Мега фен Аватара на Concussion
    "засечени от системата HAARP, базирана в Аляска."
    -Ахахаха, и сигурно същата тази система ХААРП, изучава северното сияние?!?!?! LOL. Пълни глупости, като нищо ще прожектират някакви неща в небето за да могат да убедят човечеството в съществуването на извънземни...

Никой не може да знае със сигурност. Колкото знаем за едното, толкова знаем и за другото. Може да е лъжа и всичко да е изсценирано от ХААРП, но може и наистина този път да идват извънземни. Ще разберем, ако кацнат, нали така, нас ни интересува само крайният резултат. За сега не вярвам много много на писаниците, защото са само теории.
    Ще дам примери...
    Например... комплекса ХААРП винаги има нещо общо при всички катаклизми или проблеми или случки и т.н., което подсказва, че земляните всячески се опитват да повярват на измислици.
    А другото, което го отрича, е изчезването на Атлантида, египетските пирамиди, които няма как да са построение от човек, опитвали са се и никаква технология не е успяла да повдигне каменната плоча, а в миналото не са били по - развити от нас. Но кой знае...
    В миналото също като нас са били предупредени, че идва краят им и идва време на нова раса, както може би и сега. А и има много рисунки, които изобразяват извънземни... Явно има нещо общо.

Не отричам, интересно ми е, само дано не са с лоши намерения.

Мега фен Аватара на Mi6inka
    Супер. Ще си имам нови приятели !

Може би са те

Аз от няколко дни кихам много често , което ме кара да се замисля.. Мисля , че душата ми се опитва да напусне тялото ми и да отлети към трите кораба. Имам информация , че на големият кораб (който те странно защо наричат кораба-майка) се намира помещение , в което извличат човешката душа през носа и захвърлят тялото. Това означава , че те държат повече на вътрешната крастоа , което ще зарадва много стари моми и не особено красивите девойки.

Re: Може би са те

Цитирай Първоначално написано от deligiozov
    Аз от няколко дни кихам много често , което ме кара да се замисля.. Мисля , че душата ми се опитва да напусне тялото ми и да отлети към трите кораба. Имам информация , че на големият кораб (който те странно защо наричат кораба-майка) се намира помещение , в което извличат човешката душа през носа и захвърлят тялото. Това означава , че те държат повече на вътрешната крастоа , което ще зарадва много стари моми и не особено красивите девойки.
    Аз съм лекар. Мисля, че мозъка ти те е напуснал и то отдавна, and the absence of it makes you да кихаш

Ми, ти изпуши още една 120ка и ще станат четири корабите.

Цитирай Първоначално написано от LambOfGod
    изврънбрачно дете ли си та си толкова раздразнителна :Д

Цитирай Първоначално написано от ooolooo
    Ми, всъщност съм.

Цитирай Първоначално написано от ooolooo
    Не, тя е болен форумен трол....

Град
    София
    nigga please,тва ако беше потвърдено щяха да го дават по новините
    DaughterOftheDevil
    CherryBell13 <3
    icebullet14 <3

Едва ли

Всички свидетели ги затварят в килия метър на метър .. Има заловени извънземни , даже и кръстоски междъ хора и извънземни. Твърди се , че медиумите и хората с всякакви свръхспособности са мелези между човешка и извънземна раса

Мега фен Аватара на nepowtorima
    Град
    ^___^
    Дано да не стане.

~ ` всяка минута, в която сu тъжен,
    губuш по една мuнута щастuе..
    ♥♥

Едва ли

Всички свидетели ги затварят в килия метър на метър .. Има заловени извънземни , даже и кръстоски междъ хора и извънземни. Твърди се , че медиумите и хората с всякакви свръхспособности са мелези между човешка и извънземна раса

Мега фен Аватара на fear4o
    Град
    sf
    Някой е попрекалил с халюцките...
    thegreenzombie- ma lil' sis
    Цитирай Първоначално написано от dinqta
    за растеж на ръста
    Цитирай Първоначално написано от ledenakrasota
    заразени вируса.

Цитирай Първоначално написано от Greennight
    nigga please,тва ако беше потвърдено щяха да го дават по новините
    http://www.youtube.com/watch?v=OHV3jd8NaWU

Фен
    Отдавна не бях гледала толкова хитра и изпипана промивка като тази. Гледано е толкова пъти! Хората май обичат и искат да бъдат залъгвани и промивани с такива лъжи. ......
    mom4e sam

абе много знайш ти

Banned Мега фен
    Град
    Пловдив
    /fail

Ако щяха да идват, щеше да ни предупредят.
    И аз го вярвам това за Росуел

Мега фен Аватара на machoka
    Абе много се връзвате на автора - фантаст, който си пише сам 'новините'

Супер фен Аватара на gabsit000
    аха

Животът ме накара с всичко да се справям,
    но няма да се справя да ми липсваш ти!!!....

Източник or it didn't happen.
    ima edna duma koqto nikoga ne kazvam i tq e nemoga

Мега фен Аватара на Mi6inka
    Те вече са тук, драги ми.

http://profit.bg/news.php?cid=1&id=8...source=message

Не се смятат източници, които не са си посочили източниците
    (освен научните източници, естествено)
    ima edna duma koqto nikoga ne kazvam i tq e nemoga

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове