- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Изгубен телефон
Абеее не мога да си намера телефона търсих насякъде у нас и го нямаКогато звъна ми казва,че виваком ще предаде за вашето обаждане....това означава ли,че са някой ми е взел телеофн и е махнал сим картата?
![]()
i just wanna make you sweat :P :P :P
Как го изБуби тоя телефон...
А тва може да означава и че ти е паднала батерията.
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
Сори за малко кофти писането ама утре съм на даскало и късно вече....А може ли да означава,че са махнали сим картата или?Защото ако е само батерията може би да имам шанс да го намеря....
Означава, че телефонът е изключен. Може изобщо да не е махано нищо от него. А може и да е.
Не знам за виваком, но май няма разлика в съобщенията.
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
Ами задигнали са го , ако не е у вас или си го изгубил. Полицията само ще се направи на загрижена , но няма да погледне изобщо , ако го подадеш за търсене. Така че го прежалвай този телефон и това е.![]()
ще го намериш в заложната къща
Born to be Evil, Born to be Mad Born to be wild, Born with the Evil Power!
Затва се записва IMEI кода на всеки телефон, който имате.
Със него се отива в Районното и се решават проблемите в повечето случай.
![]()
Пич, искрено ти съчувствам!
Лятото и аз изгубих своя телефон, но така стана, че ми беше зле, нещо кръвното ми издаваше багажа и бяг на ресторант. После - няма телефон.... това на другия ден. Звъня, звъня, звъня, дава свободно, никой не вдига и на 50-тият път някъде някой затвори.... Ех, ваща кожа, като се ядосах!
Зеха, че вдигнаха на 80-тият път и казаха, че е забравен в заведението. Взех си го, ровили в съобщения, изпращали ммс-и....
Чудели са се дали да го върнат...
Няма как да гадаем за твоя. Дано да е някъде у вас забутан...
Първоначално написано от zlaSila
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Животът ме накара с всичко да се справям,
но няма да се справя да ми липсваш ти!!!....![]()
![]()
Забрави за телефона, директно го отпиши... Тук няма намиране подобно нещо.
Същтност днес си го намерихНякой от по големите (2ра смяна) го бил намерил и го предал на дирекцията
Аз си мислех,че много не ни обицхат нас зайците
![]()
Евала на човека. Радвай се, щото има и такива дето биха си задържали телефончетоПървоначално написано от joronir
![]()
това не е вярно,говориш глупости.Едно момиче и задигнаха телефона онзи ден и отиде в полицията..След 2 часа започнаха 'издирване' ,проследиха телефона,намериха човека,задържаха го и викнаха момичето в полицията..тя си взе телефона ,а родителите на 'крадлата' трябва сега да платят някакво обещетение или не знам какво точно..стига сте говорили на изуст.Първоначално написано от NightGuardian
Remember remember the fifth of November
Gunpowder, treason and plot.
I see no reason why gunpowder, treason
Should ever be forgot...
Първоначално написано от ShtrudeL