- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Подарък за приятелят ми ( спешно )
Привет! Утре с приятелят ми правим 1 месец, но няма да можем да се видим за жалост, но пък петъка ще сме цял ден заедно, та си мислех утре да му купя някакъв подарък за един месец заедно, но и на идея си нямам какъв и дали изобщо е уместно да го правя при положение, че е минал само 1 месец.
Идейте, който отхвърлих са:
часовник - искам да е по скъп и по хубав така, че това за 6 месеца
чаша/рамка с наша снима - не са ни хубави общите снимкиа и е рано все още
колан - носи колан, ама ддз не ми се вижда удачно
някакъв сувенир - че на кой му трябва прахосъбирачка ....
Е дайте някоя идейка моля![]()
часовник е най-якия подарък, винаги съм искал някоя да ми го подари ама...
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
За един месец няма смисъл, обикновено лично аз празнувам 6 месеца.
Съгласна съм, ама тая идея си я пазя за 6 месецаПървоначално написано от tuzaro
![]()
Ами...портфейл, хубава запалка (ако пуши), коланът също не е лоша идея...![]()
По принцип не виждам смисъл от подараци по случай някакви си месеци, по-добре ще е ако подаръка не е по повод месец 2 и т.н.
на мен за тва сигурно не са ми подарявали щото 6 месеца са си много време.Първоначално написано от DragonLady
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
Портфейла и колана ми харесват. Ама като кажем портфейл и колан , наистина да са такива. Друго освен да се почерпите взаимно някъде , само двамата , друго трудно бих измъдрил за един месец връзка.![]()
И на мен ми беше минала през главата тая идея за протфейл. А можете ли са ме ориентирате в цените за един хубав мъжки протфейл ( моето прокмоне въпреки, че е голямо и бих казала луксозно беше 8 лева ама знам ли, мъжките сигурно са по скъпи )? Парит не са ми проблем, щом става дума за него няма да ги пестя.
НеПървоначално написано от sapphire5
![]()
Ами в Арт вървят около 30-40 лева портфейлите, но са хубави и от естествена кожа.
Едит: А даже преди имаше някакви отстъпки или промоции - портфейл + колан.![]()
Разгледай има специални магазини , само за колани , портфейли , мъжки чанти , всичките кожени.
И едно 50 лева приготви.![]()
Няма смисъл от подаръци за 1 месец.. За мен празник е годишнината.
Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..
Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
Изключения: недочувам, недовиждам..
О, аз произволно ако видя нещо го купувам, последно му взех магнитче- рошава глава на котка за хладилник.
Разни свещи , глупости, без повод.
Или му правя торта ;д
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Вземи си някакво много еротично бельо и бутилка готино червено вино![]()
дано има повече като тебе.Първоначално написано от NomNomNom
Парфюм..Bvlgari Aqua ти препоръчвам, но и те не са евтини..или, ако пие, едно шише марков алкохол :] аз бих се зарадвал..за сантименталните подаръци наистина е рано още. Порфейл също не е лоша идея.BTW чувал съм, че двойките не е хубаво да си подаряват часовници, щото измервали времето през което ще сa заедно, но ако не си суеверна..часовника е супер подарък \/
Умният се учи да знае-мъдрият да може.Само на глупака всичко му е ясно.
Ако искаш повече съвети, добре ще е да разкажеш за него от какъв спорт се интересува например.. кво прави през свободното си време..А това с еротичното бельо и шишето вино е повече за 14-ти февруари..въпреки, че на нас все тва ни е в главата (гаджето ти по еротично бельо с червено вино в ръка..все едно сънува човек)![]()
Умният се учи да знае-мъдрият да може.Само на глупака всичко му е ясно.
Я кажи какво е за теб еротично бельо, че ми е интересно дали представата ни е общаПървоначално написано от badsector
За един месец аз бих го отвлякла някъде без предупреждение - на пикник, примерно. Хайде, сега е студено, затова можеш да цъфнеш пред тях с кошница за пикник (мизерни пари от магазин за едно левче), пълна с разни вкусотии и да се разположите на центъра на хола на земятаГотино ми се вижда.
Да му направиш нещо за хапване също е готино. Има безброй супер вкусни и много лесни десертчета, на които ще се израдва, ако обича сладко. (Тирамису-то например се прави лесно)
Малко се отклоних, но идеята ми беше, че аз купувам подарък, ако имам възможност да отделя по-голяма сума, защото обикновено не се вмествам в тесен бюджет :Д :Д, та ако нямаш тая възможност - недей. Портфейл - 40-50 лв от Арт 93. Ако ги нямаш, нещо нематериално![]()
Ами какво да ви кажа за него.
Не пие, не пуши не спада към оня тип момчета - плейбойчета, феншънчета
Не спортува ( не му остава време за това ), има кола, която си кара всеки ден. Обича аниме и онлайн игри, много запален на тема компютри ( може да разглоби и сглоби компютър за 0 време ).
пс утре следобеда, след университета, ще ходя да му купувам подаръка ( яд ме е, че днеска нямаше как да се видим, ама шанс какво да се прави )
иначе си мисля да направя и едни домашни сладки, които според баща ми правя много добре![]()
И азПървоначално написано от DragonLady
.
Иначе, вземи някакви сладкиши и ги хапнете заедно .
Аз това бих направила.
Примерно с колата му отидете в някоя рандом градинка и се кефете на времето, разходете се ако не е студено и т.н.
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Ако е суеверен не му купувай часовник! Защото: подаряването на часовник на близък човек не е подходящо, тъй като се смята, че часовника отброява времето до раздяла.
------SiNO-------SLM--------