Харесвам 1 момиче от другия клас.Но тя си има гадже (кофти) което е 2-3 години по-голям...Още по-яко е че се натискат пред мен...Друго яко е че ме игнорира-писал съм и няколко пъти и нито веднъж не ми отговори
а и по коридорите ме подминава....
Като цяло е мн яко положението
(Едни мои приятели и казаха че я харесвам.На следващия ден тя дойде да се запознаем-запознахме се и от тогава пълен игнор.Казах и че не я харесвам (и аз незнам защо) и приятелите ми и казаха че са се ебавали ) От тогава за нея не съществувам...
исках просто да споделя....
novasum![]()
nirvana13![]()
Харесай си друга...явно въпросната мацка няма интерес. Ще ти мине.
е мацката си има сериозен приятел,нормално е да те игнорира,явно си има принципи.намери си друга..
Животът ме накара с всичко да се справям,
но няма да се справя да ми липсваш ти!!!....![]()
![]()
Ами момичето си има приятел и явно си го обича много. Дошла е да се запознаете най-вероятно от уважение или де да знам... за което евала все пак, защото малко хора биха го направили. В повечето случаи биха се изсмяли девойките и биха игнорирали всичко. Най-добре я остави. Очевадно е, че нещата между вас няма да се получат - няма смисъл да си губиш времето.![]()
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
любовта не се измерва в броя и качеството на "натисканията"... от малкото написано не може да кажем тя колко и дали обича нейния, ама.. важното в случая е, че не те харесва. Move on!
Може би се е почуствала гадно като си и казал, че не я харесваш.. и като са и казали, че се ебават. За това те игнорира.. Не знам нейна си работа, но наистина се откажи от нея. Не се мъчи да я гледаш с гаджето и. Не знам, но ми е много противно.. тва било много яко, онова било много яко.. пък всъщност хич не ти е яко. Тук сарказмът ти ме нерви :д
~ ` всяка минута, в която сu тъжен,
губuш по една мuнута щастuе.. ♥♥
Малък си още. Насочи се към някоя от детската градина.
Не виждам как ще е по-очевидно,че не те харесва.
за какво споделяш, не знам.
изключително тъпо е тва бъркане между двама души, който е явно са сериозни един към друг.
Първоначално написано от elysunny
Къде пише че съм се бъркал не разбрах???
novasum![]()
nirvana13![]()
And when your fears subside..and shadows still remain..We still can find a way.. because nothin' lasts forever
Цялото развитие на ситуацията е абсолютно предвидимо.Тя явно си има чувства към приятеля си и не иска да общува с теб,или защото я е страх,че ще се опитваш да я откраднеш от него,или защото не иска да ти дава фалшиви надежди.При всички случаи няма как да стане нещо,така че по-добре се нансочи към някоя друга.
When I get sad, I stop being sad and be awesome instead
Има си приятел, ЗАБРАВИ за нея намери си друга !!!![]()
![]()
![]()
ESL !!!
И аз не мисля, че има смисъл.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()