- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Дъвка на косата
Моля ви кажете как да махна дъвка от коса .. не искам да я режа![]()
принципно, дъвката, ако я държиш на топло се разтапя и раздължа, а ако я държиш на студено се втвърдява и става като камъчка, опитай са да сложиш бучки лед или някак си да я "втвърдиш" и предполагам ще е по-лесно да я махнеш.
сетих се, че ако имаш бебешка пудра може да сложишне знам дали да помогне, но примерно както тесто за кекс или пита, когато лепне се оваля във брашно (т.е. бебешката пудра, която ще сложиш) и не лепне, може да има и такъв ефект с дъвката
![]()
Дъвка се маха най-лесно с бензин. Той разтваря и размеква гумени неща. Мирише малко гадно, но не съсипва косата, защото я разтваря веднага.![]()
I don't care if you're black, white, straight, bisexual, gay, lesbian, short, tall, fat, skinny, rich or poor. If you're nice to me, I'll be nice to you. Simple as that."
— Eminem
по тази логика направо да сложи брашно..Първоначално написано от Gwendoline
![]()
Искаш не искаш ще ти падне малко коса. Аз от дрехите си ги махам най-лесно с вода, но не знам дали ще е същото и с косата. Успех.![]()
Е какво 1 кичур ще загубиш от косата.. е твоя си работа..
с вряла вода не става ли? о.О
~ ` всяка минута, в която сu тъжен,
губuш по една мuнута щастuе.. ♥♥
ножица!![]()
става с олио
R-X + 2Na + R'X' --> NaX + NaX' + R-R+R-R'+R'R'
Гов0рi мi на гЪзЪь и се м0ли Dа не ПрЪднАxDD![]()
-> Šemsa Suljakovic & JV - duni vetre jace (music)
Аз веднъж бях заспала със дъвка.Събуждам се.. ии:чаршаф,възглавница,всич о олепено.. Добре,че беше събота иначее..![]()
Олиото най-ефикасния метод.Не съм почела мненията може вече да си я махнала.Значи първо слагаш олио на мястото,изчакваш 1-2 минути може и повече.После вземаш гребен и започваш да решеш там парчецата сами ще полепнат по гребена и после се изкъпи.Преди да знам този начин направих глупостта да я отрежа-ако си го направила трябва доста усилия да се прикрие стърчащото с лак и докато не тръгне да расте на долу. [/u]