- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Наште се опитаха да проведат 'онзи' разговор с мен
вече няма да мога да разговарям с тях поне за 10 години![]()
Кой Онзи?
А: Цигарите
Б: Алкохола
В: Дрогата
Г: Секса
--------------
Въпрос за 2лева и 10 стотинки.
How young is U?
Нашите никога не са говорили с мен по тоя въпрос, но когато видят някъде опаковка от кондоми само ми се подхилкват лукаво...
Respect my authoritah
Разбира се че рано или късно ще дойде момента да берете срама от самозадоволяването си![]()
Разбра ли са,че си обратен![]()
Радвай се, че не са говорили с теб.... Наистина, няма да ги гледам със същите очи вече
Пий една бира, пуши едно масе и да не те боли фара братПървоначално написано от sifon4o
До седмица ще са забравили.... най-много баща ти да ти донесе Playboy списание
![]()
Има ли нещо по-унизителноПървоначално написано от InnoraX
![]()
![]()
"сине, ето ти списание което ще ти помогне да се подръпнеш"
![]()
![]()
Тоя па, дет най-мноо маа гащи по левию тротоар се обаждаАлоо момчето може да не е хомо ти от каде си сигурен? Може просто техните да са го видяли гол с мацката
При мене така стана
![]()
Има.Да кажеш на баща си,че си гей и все пак той да ти донесе playboy с надеждата да възмъжееш изведнъж :P .Първоначално написано от EinGutesKind
ха, радвам се, че не ми се случи![]()
![]()
![]()
Весииии
![]()
![]()
![]()
Една Любов, Една Борба, Един Отбор
Ми слънце, то затова такива неща не се казватПървоначално написано от macromicro
![]()
наистина се радвай с цялата си душа, просто тва е момента в който ми се пречупи приятелството с баща ми, вече ще го гледам по различен начин .....................................Първоначално написано от NqkfaNikakva21
са по никое време, на колко години съм, да ми говорат глупости, ако имам деца някой ден, няма и дума да им обелвам на тия теми - ако ще и ебаси мастиите да са......
какво толкова се шокираш![]()
кво са ти казали? едва ли е било нещо, което да не знаеш
и с мама сме говорили за секс пък аз не съм се шокирала толкова колкото теб![]()
nigga stole my bike
Както винаги си прав слънцеПървоначално написано от EinGutesKind
.Ама сигурно най унизителното нещо е родителите ти да не знаят,че си гей и да те заварят да духаш на някой чичко
,това ще е интересна сцена
.
определено не е само за секс... коренно различно е, не можеш да си го представишПървоначално написано от horacio
![]()
Да те заварят в каквато и да е поза е кофти, затова се търси "терен"Първоначално написано от macromicro
![]()
да не би да са ти разказвали с подробности техни полови актовеПървоначално написано от sifon4o
![]()
хайде, де... стана ми интересно кво толкова са ти говорили
![]()
nigga stole my bike
И кво толкова те е притеснило- да не са ти направили и показно...
http://nagradionline.info/vote/sandero
Най-добрите награди в нета! ТАБЛЕТИ, МП3, МУЗИКАЛНИ СИСТЕМИ И ДРУГИ!
http://nagradionline.info/vote/sandero
Помня, че мама ми разказваше за секса много вулгарно и описателно, пък аз едвам се сдържах да не и се изсмея зверски![]()
И от цялата тема не разбрах за кво са ти говорили, че си гей ли, че са те хванали с някоя мацка ли, че си напушен ли и т.н.
Я ни светни малко.
Here's a little something about a nigga like me
I never should have been let out the penitentiary
Snoop Dogg would like to say
That I'm a crazy motherfucker when I'm playing with my AK
Since I was a youth I smoked weed out
Now I'm that motherfucker y'all read about
Smoking you and your crew, taking a life or two
You dont like how I'm living well fuck you
от Snoop Dogg - World of A Gangsta![]()
защото знаят, че си правиш чекии с негоПървоначално написано от Thrombocyte
сифончо, моля те кажи ми на лс кво са ти казвали толкова![]()