- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Писна ми!И аз искам да съм като тези хора!...
Имаме ново момиче, което се премести от друг град в нашия клас, т.е. от началото на септември е в града и вече си има гадже. На пръв поглед нищо особено и какво ме засяга, но нека помислим.
Примерно аз от както съм се родила си живея в града и с месеци се опитвам да завържа приятелство с някого или да си хвана приятел и не успявам, а има хора, които са тук от два месеца от друг град и вече са си "като у дома". Имам периоди, в които ми се излиза и няма с кого да изляза, защото приятелите ми са заети/работа/училище или някъде на екскурзия и аз умирам от скука, но няма с кого или не мога да си намеря нови познати. Не ми го побира глава какво говорят хора като това момиче, как се държат, че си намират познати толкова бързо.
Примерно в даскало има хора, които от 8 клас се опитвам я да излезем на кафе, я да се сближим и не става, а тя едва ли не е първа дружка с тях. Аз винаги съм "момичето от даскало" или "приятелката на еди-кой-си" и само здравей-здрасти. Не и завиждам, но не мога да го проумея. Половината град или поне по-известните и тези, които познавам я знаят и то само за два месеца, канят я по купони, ето намери си и гадже, мен за толкова години защо никой не ме научи?! Сигурно в мен нещо ми е сбъркано.
Една приятелка примерно, както казва тя самата са и страст мъжете и е спала с голяма цифра момчета, аз през живота си с толкова души не съм била приятелка(близка), камо ли момчета/мъже, че и да спа с тях.
Друга приятелка пък постоянно си пише с момчета от други градове и и звънят по телефона, с някои от тях се вижда, но ВИНАГИ намира, дори да спре да си говори с някого, намира друг.
Аз защо не мога?! Имам чувството, че не съм интересна на никого и ще си остана стара мома. И си мисля като отида да уча в университет в нов град, какво ще правя. Сигурно ще си умра от скука вкъщи...
Не се тревожи ! Много важно ,че си има гадже .. може би правилният човек за теб още не дошъл ! Може да се е сприятелила с много хора , но това не означава , че това ще бъде стабилно приятелство ! Всичко ще си дойде на мястото - ще видиш !!!![]()
![]()
Дорu след най-тежката буря .. uзгрява СЛЪНЦЕ ! <3
Глупости на търкалета! Недей да си мислиш така, моля те. Не е в теб вината, а в малоумните момчета, които не знаят какво е свястно момиче. И нека да не те боли за тея, не си заслужава. Сигурна съм. че скоро ще намериш някой който ще оцени това което си.
Заместител на любовта, има ли кажи ми сега?
Заместител на болката, която чувствам в мойта душа...
Заместител на любовта от който да не ме боли...
Заместител на болката....има ли кажи???
Здрасти!По въпроса за приятелите мисля, че е хубаво да познаваш много хора, но, според мен, трябва да имаш няколко много добри приятели с които да споделяш важни неща и да не се притесняваш от това!Може да не си толкова лесна и за това да не намираш толкова лесно приятел...![]()
Aми ние от къде да знаем каква си и дали си интересна на хората?Може би както ти САМА КАЗВАШ не си отворена като нея - ми промени се
Пък може и да е от средата, в която живееш и хората - аз, например, в миналото даскало имах само 2 3 от класа приятели, с които си пишех и излизах, споделях и друга една от горния клас, с вссички останали най-мн да си разменим 3 приказки
(останалото време се карах с тях
(бяха по-тъпи от галоши
)) И сега като се преместих имам купища фр я от по-горните класове, я то моя, я от по-долния, въобще хората са мн по-свестни
Не знам, ти сама трябва да си прецениш.
Надуших женска завист...![]()
![]()
![]()
Ами щом го искаш.. направи го ! Има хора, които си имат някакъв свой чар и харизматичност. Някак си..излъчване ли не знам. Бъди по-общителна, по-приветлива...предполагам, че това е. Аз също съм много общителна.Имам страшно много познати и приятели.Често даже се случва да има сърдити, че нямам време да се видя с еди си кой, примерно. Усмихвай се и бъди по-позитивна. От това имат (имаме) нужда хората. С това напрегнато ежедневие и постоянни проблеми, ни трябват ведри хора, с които да общуваме, за да се чувстваме добре. Успех и няма да се спичаш за такива неща!
^Не и завиждам, дори не говоря с това момиче.
От коментарите до сега излиза едва ли не, че другите са сбъркани. Какво по-хубаво от това да си контактен човек, бих казала. Може би защото не съм и така си мисля, но...
"Сигурна съм. че скоро ще намериш някой който ще оцени това което си." не ме топли особено, защото за да ме оценят трябва да ме познават, а това е като мисията невъзможна. Също "Бъди себе си, отпусни се" - дали до сега не съм била себе си?![]()
Ето пресен пример, реален: Аз и една приятелка се запознаваме с едно момче, приятел на наша обща приятелка на кафе(той мина случайно и седна при нас трите). Та само тогава аз и тя сме говорили с него и веднъж бяхме пак заедно и го видяхме из града и той ни(или нея по-скоро) поздрави. После пак го срещнах из града, но сама и го погледнах уж да му кажа здрасти, и той ме погледна, но веднага си обърна погледа на където си гледаше. Ето доказателство, че никой не ме ебава за 5 стотинки. Така излиза, че предния път е поздравил нея, не двете ни. И защо е така, след като и аз и тя сме говорили с него само по веднъж. Разбирам, че може да му е направила впечатление и да я е харесал, но винаги става така бе мамка му.
Вярно е, че не намирам често общи теми с непознати, но какво да си говоря с човек, когото виждам за първи път? Нито му знам вкусовете, нито настроенията. И винаги се чувствам тъпо като дойде този момент, дето никой не знае какво да каже. НО това не ми е най-големия проблем, все за нещо ще си говорим, но аз дори не мога да намеря нови хора, с които да се запозная.
Друг пример: Тази приятелка с мъжете, която споменах по-рано.. стоим в кварталното кафе и минава един, сяда, минава друг сяда и станахме 7 човека на масата, като помежду си кой се познава, кой не и аз си мислех, че тя всъщност ги познава, а се оказа, че познава само 2ма от тях, а останалите са приятели на тези двамата, но по абсолютно нищо не може да се разбере, че не ги познава, говорят си все едно се познават от 10 години. Направих си експеримент и тръгнах да си говоря с нея на по-висок тон всички да чуват за какво си говорим, никой не се включи в разговора. И естествено, никой не ме помни от тях.
+1Първоначално написано от Mi6inka
Личи си, че си зрял и напреднал със сивото вещество човекТочно от този отговор имаше нужда авторката, зашото...Е така! Е, например, аз харесвам точно такива хора и искам да съм приятелка с тях (нишо, че такова едно момиче е постоянно наругавано от една злобна моя и "нейна" приятелка зад гърба му, само заради някви дребни неща, ама...Така са злобните хора
)
И аз така мисля.Първоначално написано от lubovvv
![]()
Мерси за отговора.Първоначално написано от Mi6inka
Ами не знам как. Не знам какво да говоря с просто с непознати, не знам къде да ги намеря тия нови хора.
А дори и да се запозная, оставаме на здравей-здрасти. Всичките ми приятели са или от квартала, или от детството или по училище.
Щом си по-общителна, как го правиш? Да кажем - как завъзваш нови приятелсва?
Виждаш ме за първи път, запознаваме се и от там нататък какво се случва? :/
Рано или късно ще те сполети не се тревожи.
Не съм перфектен но си струвам!
Абе сори за спама, ама мн ме кефи подписа ти ^^ От кои филм е и от къде е? ^^Първоначално написано от Limitless
Ами то май по-големият проблем е в контакта с хората, смисъл.. в общуването, да.. отколкото в това кога ще си намериш гадже и т.н. ..
И аз не съм от най-отворените, имам доста приятели, но трудно допускам хора до себе си, трябва да ги опозная много добре, но като цяло ми се получават някак нещата.. та не знам.. просто не мисли толкова какво ще кажеш, дали ще е глупаво, дали ще сбъркаш..
Да съм казала, че отказвам се?!
Ами оттам нататък...това е при мен, че аз съм много любопитна и приказлива, понякога съсипвам хората с въпросиПървоначално написано от ComeGetMe
Особено ако са нови запознанства...интересно ми е просто да се запознавам с нови хора. Разбира се отсреща ако има отговор само с по една дума или..някак си игнор...не се получава, но.. Не може винаги. Хората искат да се интересуваш от тях, от това какво се случва с тях..И мисля че при мен това е водещото, че просто 1во се интересувам от човека с/у мен, след това говоря за себе си. В най-общи линии.. Все пак всичко си е и до въпросния човек и обстоятелства и т.н.
A може би си грозна..![]()
"Everything kills you, you're dying everyday. You're either dying everyday, or you're living everyday, and I'm living everyday."- Christofer Drew
"Imagine all the people
Living life in peace"- John Lennon
А може би си повърхностно лигаве, което избива комплекси във форум?Първоначално написано от sashko705
![]()
Според мен те е страх от нови запознанства.Трябва да се :разчупиш" малко,виж къде ходят твоите приятелки,ходи с тях,като се запознаеш с някой,питай го нещо,завържи разговор,не е толкова трудно.Усмихвай се,бъди весела за да може хората да те забележат.Опитвай се ти да завържеш контакт а не да чакаш друг да го направи с тебПървоначално написано от ComeGetMe
а като говориш с него,просто бъди неотразима и няма как да останеш незабелязана
![]()
>>DjBelev<<
A може би не?Първоначално написано от Mi6inka
![]()
"Everything kills you, you're dying everyday. You're either dying everyday, or you're living everyday, and I'm living everyday."- Christofer Drew
"Imagine all the people
Не бих тръгнал да давам съвет веднага - първо искам да задам въпрос на авторката: Как се самоопределяш?
Можеш да ми напишеш лично съобщение, ако не желаеш отговорът да фигурира в темата.
Свиркаш си ти, 'щото живота ти е уж лесен, пък тия дето имат проблеми да си сърбат попарата. И твоето време ще дойде, защото на оня, който съди другите му е писано и него да съдят - при това хора, за чието мнение му пука. Да видим как ще се чувстваш тогава. Айде - жив и здрав.Първоначално написано от sashko705
Пфф... Аз никого не съдя просто предполагам...Не знам кой кого съди.
"Imagine all the people
По-добре ли се почувства след коментара си или ?Първоначално написано от sashko705
Миличка личи си,че си умно момиче..не знам какво да ти кажа.. Бъди по-смела и със самочувствие,не се чувствай зле,излишна,скучна,незабел жима,защото си личи (а пък хората са малко глупави и ще повярват на твоята преценка (за теб),която едвали е вярна..!!
<-- а относно това,хората са такива,понякога поздравяват,понякога не..може и да те е познал,но да си е помислил,че ти няма да го познаеш,може да не е бил в настроение,всичко може !!Ето пресен пример, реален: Аз и една приятелка се запознаваме с едно момче, приятел на наша обща приятелка на кафе(той мина случайно и седна при нас трите). Та само тогава аз и тя сме говорили с него и веднъж бяхме пак заедно и го видяхме из града и той ни(или нея по-скоро) поздрави. После пак го срещнах из града, но сама и го погледнах уж да му кажа здрасти, и той ме погледна, но веднага си обърна погледа на където си гледаше. Ето доказателство, че никой не ме ебава за 5 стотинки. Така излиза, че предния път е поздравил нея, не двете ни. И защо е така, след като и аз и тя сме говорили с него само по веднъж. Разбирам, че може да му е направила впечатление и да я е харесал, но винаги става така бе мамка му.
В мойта сцена на живота,
вече ще си публика,
и от ъгъла ще гледаш,
как ще блестяя..
И аплодират ме, по име викат ме.
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=440091 влез...
За всички с липса на чувство за хумор..
![]()
"Imagine all the people