- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Кога се чувствате най-зле?
Когато стане нещо,което не мога променя.. а всъщност ужасно ме наранява..
Тогава нито място мога да си намеря нито нищо ..
ла-ла-ла
когато съм скарана с нашите или приятели ..много трудно го преживявам ...другите неща се намират и се купуват..но хора няма как..
Животът ме накара с всичко да се справям,
но няма да се справя да ми липсваш ти!!!....![]()
![]()
Чувствам се зле, когато времето е дъждовно и когато се карам с любими хора.
когато знам, че нищо няма да е както преди . .
В мойта сцена на живота,
вече ще си публика,
и от ъгъла ще гледаш,
как ще блестяя..
И аплодират ме, по име викат ме.
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=440091 влез...
Най-зле се чувствам когато съм скарана с майка ми.. (НАИСТИНА често..) ,С приятелите ми..когато някой, на когото съм имала доверие ме разочарова..
Най-зле се чувствам.. когато се скарам за някаква глупост с мама. Понякога се чувствам зле и когато се сетя за нещо, което в миналото много ме е наранило.![]()
-когато нещо ме боли
-когато времето е кофти в продължение на дни/седмици
-когато получа 2 или 3 се седвам за около 2 минути.. ама ако съм заслужавала повече се нервя..
-когато греша..
-като се скарам с майка, първо съм ядосана, после съм нервна, после ми е гузно..
-когато изгубя нещо (пинсетата ми примерно днес, не знам къде е и много ме сдухва :/ или една гривничка, много важна за мен..)
-и когато ме боли от любов..
-и когато искам да помогна, знам че бих могла, но нещо ме възпрепятства..
и като се скарам с родителите си..Първоначално написано от SetTheWorldOnFire
като изгубя пари : ((( и естествено като се скарам с близък приятел. също и като кача някой килограм((
И аз, много успокоително ми действа. Със другата част, където казваш, че си зле.. аз по същия начин.Първоначално написано от xoxi
С мама не ми е толкова зле като се скараме, понеже се караме само за дребни глупости напоследък и нямаме сериозни скандали.
Кофти ми е като се сетя за нещо гадно в миналото.. Като слушам песен, с която вървят лоши спомени и така може да ми скапе настроението за цял ден.