- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Cucko0
Днес едно момиче ми показа цигара, която ухаеше на карамел и изглеждаше много сладка. Та се замислих дали да не пропуша...![]()
![]()
![]()
![]()
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
Има и такива,които имат вкус и мирис на череша и шоколад.Казват се "Black Devil".Made in Holland.Първоначално написано от ledenakrasota
![]()
Първоначално написано от ledenakrasota
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Весииии
![]()
![]()
![]()
Една Любов, Една Борба, Един Отбор
Мамка му, тия никога и никъде не съм ги виждала...чувствам се пре*ана...Първоначално написано от jumpin
![]()
И тук на Дунав и на Волга, край Вардар и при Кавказ, с кръвта си българска сме горди, светлик тъй древен грее в нас!
Първоначално написано от Shturrrche88
Аз който не пуша съм ги виждал поне 20 пъти
![]()
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
Ми аз като си купувам цигари, никога не оглеждам какво друго има, купувам си само моите, а ако ги няма пробвам с Бяло Боро...Първоначално написано от awerw
![]()
Ще се загледам следващия път![]()
И тук на Дунав и на Волга, край Вардар и при Кавказ, с кръвта си българска сме горди, светлик тъй древен грее в нас!
Аз пък, който не пуша, съм си дрпъвал от тях 2-3 пъти.Първоначално написано от awerw
На теми с това заглавие имам право да отговарям само аз, това не го ли разбрахте![]()
Първоначално написано от machoka
Къде го пише? :P
http://vbox7.com/play:f03bce0883![]()
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
Тук са 5.50,ако не се лъжа.Вземи си с шоколад,черешата за никъв уй не става ..Първоначално написано от Shturrrche88
Някак не ми харесва как в тема за цуци се обсъждат цигари и т.н.![]()
![]()
Нека бе, да я учат...
замълчи...
Hostis Honori Invidia
Първоначално написано от Joc
![]()
край, затапен съмПървоначално написано от Cucko0
![]()