.
Затворена тема
Резултати от 1 до 25 от общо 5008

Hybrid View

Фен
    Град
    Plovdiv
    9 страници прочетох и нямах търпение да стигна до края, за да мога да коментирам това:

Цитирай Първоначално написано от SMALLVILLE Виж мнението
    Виж, аз не съм си взел костюма, за да съм интересен на хората, а за мен е важно на мен да ми харесва. Пука ми за хорското мнение, нали на мен ми харесва. Лично на мен ми харесва да нося костюм пък и сакото примерно след това спокойно мога да си го нося с дънки примерно.Не е толкова лъскаво както изглежда на снимката, това е заради светкавицата затова така се получи. Пък и не съм се изхвърлял въобще с костюма всичко ми излезе 400 лева така че недей да обобщаваш ако обичаш.Твърдо против съм да се дават луди пари за бала.
    Много си дал. Костюма изобщо не е хубав и в бъдеще, освен ако не участваш в някоя вариететна програма, няма къде да го облечеш, за да изглеждаш добре и на място. Поне на бала ще отразяваш лазерите в заведението. Вратовръзката е като част от тапицерия на скъп спортен автомобил с тоя шев по средата, а ризата е без коментар с тия големи ревери, тая широка яка и безформената кройка.

Ама щом ти се харесваш...
    Последно редактирано от Godzilla : 02-23-2012 на 09:30

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си