.
Затворена тема
Резултати от 1 до 25 от общо 5008

Hybrid View

Повече от фен Аватара на broken-barbiee
    Цитирай Първоначално написано от dirtyyy Виж мнението
    Изкефи ме обаче: “СНИМКАТА Е ПРАВЕНА С ПРОФЕСИОНАЛЕН АПАРАТ"
    е та кво като е с професионален апарат? а пък е професионален, колко да е професионален щом си лепнала някъв кофти ефект?
    Кофти, кофти, колко да е кофти? На мен ми харесва и не съм го "лепнала" аз, а човека който ме фотографира, со.. И не че се хваля, че е с професионален апарат просто ме издразни тая дето ми каза, че снимката била правена с фотошоп. Като дойде да види как ми правят снимките и дали минават през обработка тогава да коментира.

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Цитирай Първоначално написано от broken-barbiee Виж мнението
    Кофти, кофти, колко да е кофти? На мен ми харесва и не съм го "лепнала" аз, а човека който ме фотографира, со.. И не че се хваля, че е с професионален апарат просто ме издразни тая дето ми каза, че снимката била правена с фотошоп. Като дойде да види как ми правят снимките и дали минават през обработка тогава да коментира.
    Тая си има име. А си почнала да ми разправяш за възпитание Твоето е на ниво нулево.

Цитирай Първоначално написано от DisappointedDreamer Виж мнението
    Тая си има име. А си почнала да ми разправяш за възпитание Твоето е на ниво нулево.
    Като искаш да ти говоря на име първо трябва да ми го кажеш и евентуално ако спечелиш уважението ми може и да ти казвам по име, така че не ми говори за възпатание, защото това си е чисто самочувствие в случая и аз се гордея с него.

Град
    София, България
    Цитирай Първоначално написано от broken-barbiee Виж мнението
    Като искаш да ти говоря на име първо трябва да ми го кажеш и евентуално ако спечелиш уважението ми може и да ти казвам по име, така че не ми говори за възпатание, защото това си е чисто самочувствие в случая и аз се гордея с него.
    Имам име - ника ми. Него ще използваш, когато искаш да ме наречеш. Високо самочувствие БЕЗ причина. Не знам какво има да се гордееш с това.

Имам име - ника ми. Него ще използваш, когато искаш да ме наречеш. Високо самочувствие БЕЗ причина. Не знам какво има да се гордееш с това.
    Без покритие е изразът, мацка !
    The pain you feel today is the strenght you feel tomorrow

Град
    София, България
    Цитирай Първоначално написано от BaffaLsc Виж мнението
    Без покритие е изразът, мацка !
    Знам, ама разбирам, ако си придобил това самочувствие поради еди каква си причина, постигнал си нещо, с което наистина можеш да се гордееш, ама тя нищо, ама пък се бие в гърдите, маму стара!

Знам, ама разбирам, ако си придобил това самочувствие поради еди каква си причина, постигнал си нещо, с което наистина можеш да се гордееш, ама тя нищо, ама пък се бие в гърдите, маму стара!
    хахаха а защо просто не ми отговориш на съобщението и не се разберем лично, а?! или ти е по-готино като те защитават, защото иначе няма да можеш да се оправиш??

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си