.
Затворена тема
Резултати от 1 до 25 от общо 5008

Hybrid View

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от thefolenangel Виж мнението
    *ДрагонЛейди, нищо лично ама аз не знам как те търпи мъжа ти с такава коса....само като се сещам аз като имах подобно гадже....

вадех косми от ГАЩИТЕ СИ за бога!!! :X А когато си лягахме в леглото беше някакъв ужас с тая коса, тя ми влизаше навсякъде в лицето....
    При нас е същото положението, а моята коса е значително по-къса от нейната, до средата на гърба ми е. Бая пречи понякога, ама моят я харесва и не е фен на идеята да я режа. :д

Толкова дълга и на мен не ми харесва обаче.

Повече от фен Аватара на thefolenangel
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    При нас е същото положението, а моята коса е значително по-къса от нейната, до средата на гърба ми е. Бая пречи понякога, ама моят я харесва и не е фен на идеята да я режа. :д

Толкова дълга и на мен не ми харесва обаче.
    За мен нормалното количество на косата на една жена е до раменете, златната среда

Иначе аз лично не знам как драгонлейди си оставя мъжа да си играе с косата и, като се сещам какви викове имаше веднъж когато аз пробвах "Аааааа, не пипай полсе ще е мазна, аааааа".

Тъй де, дългата коса ме радва - но само да я гледам, не и да ми в леглото....щото после имам чувството, че съм спал с котка - косми навсякъде, ще ви спестя подробностите къде съм намирал косми

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си