- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Снимки на потребителите от раздел СЕКС [2]
Нали ти цитирах къде я нападна, намекна че е тъпа манекенка. Най-откровено казано, за мен нямаш капка интелект, за сметка на голямо количество злоба. Още от миналият път имам проблем с теб, че критикуваш хора безпочвено. Това ми е адски противно. Затова ти пиша на въпреки и не възнамерявам да спирам скоро. Дали ще е Къпкейк, дали ще е Пантерката, дали ще е Сиси, ти имаш нещо за което да ги захапеш, ама в крайна сметка излиза, че ти се губи основанието и си е било от емоционални подбуди. Няма да спирам да ти повтарям колко ограничено ти е мисленето, как категоризираш хората, как въпреки всичко си мислиш, че ние сме категоризиращите, неморалните, заядливите и т.н., докато не ме чуеш и не ти се набие в главата. Ако ще и адвокат, и съдя ще съм й, случаят е просто трибуна за да си доразвия позицията, тъй като не мога да стоя безучастен. Това си е моето решение. Още веднъж заявявам обаче, че не й адвокатствам, а проблемът ми е най-вече лично с теб.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.