.
Затворена тема
Резултати от 1 до 25 от общо 5008

Hybrid View

Супер фен Аватара на Irti
    Цитирай Първоначално написано от musshy Виж мнението
    Хайде малко спрете с този спам. Голяма работа как се носи и с какви цвички е.

Какво подкрепяш с тези вежди-говежди? С това излъчване, устни и умрял поглед? Секси ли си? Не си, съжалявам, ама някой нещо да ти казва? Прасни си там снимката и не коментирай чуждите. Темата е за снимки.

Нямам снимка. Извинявам се за спама, но просто отстрани е смешно и ще продължава да е трагично докато не се научите да си гледате във вашата купичка.
    Последно редактирано от Irti : 01-16-2012 на 09:49

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Цитирай Първоначално написано от Irti Виж мнението

Какво подкрепяш с тези вежди-говежди? С това излъчване, устни и умрял поглед? Секси ли си? Не си, съжалявам, ама някой нещо да ти казва? Прасни си там снимката и не коментирай чуждите. Темата е за снимки.

Нямам снимка. Извинявам се за спама, но просто отстрани е смешно и ще продължава да е трагично докато не се научите да си гледате във вашата купичка.
    Стига със спама, пък ти какво правиш?!
    Както и да е,хубав ден Ви желая на всички!
    http://a2.sphotos.ak.fbcdn.net/hphot...93561294_n.jpg
    maDamn

Мерси за храната, но ти направи спам сега. Мога да коментирам, която и да е снимка, защото темата е за снимки. Да съм казала, че съм секси? По коментара ти да считам ли, че си безмозъчен? Да си изградиш мнение от една снимка, много смело я караш. А и да, казваш ми да си гледам моята купичка, а ти кво правиш? Гледай своята и не се бъркай тогава.

да не кажете, че е спам
    http://prikachi.com/images/687/4271687J.jpg
    Последно редактирано от musshy : 01-16-2012 на 11:43

А ти даже снимка нямаш,но обиждаш.Интересно...Най-вероятно нямаш снимка просто защото не искаш да се гледаш даже.И къв ти е проблема !? Обувките са УЖАСНИ и наистина трябва да се молим те да са `и подарък.Щом е стигнала да се снима с тях-положението е трагично ! И на мен лично musshy ми харесва!

Айде да не е спам - http://photos-d.ak.fbcdn.net/hphotos...93429562_a.jpg
    Words like violence-break the silence
    Come crashing in into my little world...

Супер фен Аватара на Irti
    Това ми беше първия коментар в тази тема и се извиних за спама, кьорави форумници.

NicoleBodlerr, не искам да се гледам. Аз съм олицетворение на грозотата и не искам да си счупя огледалата в нас. Ела да ме снимаш, ако искаш. Това е ирония, ако не може да ти загрее бушона.

Купете й нови обувки, като не ви харесват.

Още един път се извинявам на модераторите. Това е последния ми спам/писане в тази тема. Така или иначе скоро ще налазят с правилата. Чао.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си