хората тази вечер празнуват и пият с повод и без повод - както моя приятел,примерно.
Обаче аз имам огромния повод да събера цялата тайфа девочки и да се напием. Утре вероятно ще имам нова кола.
Обаче нищо вече не е същото.Моите прекрасни другарки са вече или сериозно обвързани,или студентки по други градове,или на работа.. И да.
Да не говорим аз колко сериозна съм станала.Пък и заради медикаментите ,не мога да приемам алкохол.Не трябва и да пуша, но мамка му.. това не мога да го спра. Тааа..да се върна по темата. Сега съм супер стриктен човек и вече не правя разхайтени простотии.Смисъл много съм влюбена в моя човек и за пръв път в живота си имам нужда и искам да съм добра,честна и примерна с човека с който съм. Как да е..
Мисълта ми е ,че ако това ми се беше случило преди година,сигурно вече щях да съм бомбок в някоя кръчма , а след това щях да обиколя всичко що се нарича дискотека в този град и да се прибера със ботичките ми с 13 см ток в ръчичка , рошава коса и размазан грим,но уви..
Защо животът променя така хората? Бахти , защо вече не съм онзи човек който бях..Не че го искам, така ми е гот. Ама някак си..странно ми е.