- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Служебните бележки за доходите на родителите
безплатно ли се издават от работата им![]()
Ми щото си мислех че поне за листчето им искат 5 стотинкиПървоначално написано от DaKid
![]()
Всичко се плаща сега бацеПървоначално написано от EinGutesKind
![]()
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
Сладурчето ми Кипи с неговите най random теми![]()
![]()
![]()
Кипи утре ще си подава документите за стипендия, защото е много умно и си взе всички изпитиПървоначално написано от macromicro
![]()
![]()
![]()
Браво мило,направи една успешна професия,някой трябва да плаща сметките,аз само ще шетам покрай печката и пералнятаПървоначално написано от EinGutesKind
.
Да нямаш дето което иска такава бележка
или обратното
Ти си детето което иска такава бележка от родителите си
ллоло![]()
"You can choose to blame your circumstances on fate or bad luck or bad choices. Or you can fight back.
Things aren't always going to be fair in the real world. That's just the way it is.
But for the most part, you get what you give.
The rest of your life is being shaped right now, with the dreams you chase, the choices you make, and the person you decide to be.
The rest of your life is a long time. And the rest of your life starts right now."- Haley James-Scott
Ааа слънце да ги нямаме такива, и двамата ще си работим, особено ако имаме детеПървоначално написано от macromicro
![]()
![]()
Да, аз съм детето което иска бележкаПървоначално написано от PrincessLicious
![]()
Бабите и дядовците ще ни развалят детето,ако им го уставим.Рожбата на нашата любов ще се чувства изоставена и от двамата си бащи и ще ни намразиПървоначално написано от EinGutesKind
.
винаги е епично тея двамата като се засекат в някоя тема![]()
Ще го водим с нас и то ще спи докато работимПървоначално написано от macromicro
![]()
![]()
Съгласен.Но в първите му две години ще си взема платено майчинство,да поотрасне малко иначе ще побърка шефоветеПървоначално написано от EinGutesKind
.