Блокира ни са ми изходящите съобщения през причина.
пп.:Извинете за темата на която мястото не е тук.
Темата е преместена в правилния раздел.
^Ей тоя модератор пък заключи темата ми защото аз и още 1 потребител сме били с проксита.![]()
![]()
![]()
Може да съм селски бек с брада и мустак, ама си знам мястото, за разлика от тия дето летят на бабения си.
А развитие по темата ,освен премествате и в правилния раздел?
пусни си тема и се оплаквай в нея......тази е за моя проблем.Първоначално написано от tqnko
нЕма има скоро, щото никой няма интерес да ти пусне изходящите - чиста истина
Може да съм селски бек с брада и мустак, ама си знам мястото, за разлика от тия дето летят на бабения си.
И на кой толкова ще пишеш дай аз ще пиша вместо теб.Първоначално написано от zliat
Щом cа ти блокирани - има защо.
Не е твоя работа.С който трябва с него.....лични неща.Първоначално написано от tqnko
Ако не си ме разбрал sorry не си в таргета.
Е кажи защо, че ми стана интересно тоя кво е правил?Първоначално написано от GregoryHouse
![]()
Нещо ми е познат твоя ник.
Май имаше някакви оплаквания от теб, че тормозиш потребителите с ЛС-та...
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
Много рядко влизам тук.Още по-рядко пиша.Исках да изпратя лично съобщение на една приятелка в реалния свят,но се оказаха блокираниПървоначално написано от GregoryHouse
изходящите ми писма.Аз не виждам реална причина за да са ми блокирани изходящите лични съобщения.
Ясно е че има нещо.Въпросът ми е каква е причината за това блокиране?
Аз?Първоначално написано от LadyDi
![]()
![]()
![]()
![]()
Ще те проверя довечера като се прибера вкъщи.
И аз, щото ако се окаже, че са ти блокирани основателно, а ти протестираш тука, няма да е красиво![]()
Всъщност имам смътен спомен, че и на мен беше пращал някакви съобщения с линк преди време.
Жалко че си трия неважните съобщения.
Знам.Не съм получавал никакви предупреждения или направо съобщение,че съобщенията ми са блокирани.Първоначално написано от LadyDi
Да употребявах алкохол или наркотици или и двете взети заедно щях даПървоначално написано от Sh@d0w
имам причина да не си спомням,но аз нито едното,нито другото нито и двете взети заедно не употребявам.
Амнезията често е най-доброто извинение...
Аз също си спомням оплаквания от потребители за доста "интересни" ЛС-та.![]()
Аз възстанових личните съобщения на автора, защото моето едноминутно разследване не показа нередности.
Ако някой от колегите има основателна причина в подкрепа на обратното, да ми каже ))
Аз го забравихПървоначално написано от machoka
Ма трябваше да беля картофи.
Как да е.
Нямам претенции дали ще има или не ЛС-та. Ако е тормозил някого и пак почне да тормози, те хората ще си пропищят![]()
е на мен кой ша ми отключи темата, черпя бира с кифтета и вафла жакузи с ман'кенки
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=446394
Темата казах няма да я отключа, получи достатъчно отговори, от тук нататък целиш само конфликт с други потребители. Излязахте от добрия тон. Момичето, за което се отнасяше темата, също не беше доволна че си я пуснал, така че каквото имате да си изяснявате направете го между вас.