- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- груби мъже вс. добри души
[20:32:07] алекс: to za tova grubite muje sa po iskanite
[20:32:07] алекс:
[20:33:49] Аз: тея статистически глупости откъде ги чу
[20:33:54] Аз: коя жена не иска мил мъж..
[20:34:19] алекс: mi ako ne si zabelqzal povecheto iskat grubi
тва доколко е вярно според вас
50 на 50
лоу лоу лоушите.. странно е, но едни от най-атрактивните мацоранки се кефят на мотористите, коите с тежката си ръка ги бият през лицето като видят непознат номер в лога на телефоните им.
на думи искат мил и грижовен , в действителност не е така.
Черното и бялото не са единствените цветове. Има и много други. Същото е и с това. Посочил си само двете крайности.![]()
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
и какво е средното положение![]()
Мисля, че под средно положение имаше предвид такъв, който действа според ситуацията.
Такъв, който би станал лош, когато му се налага и обратно.
Respect my authoritah
^ и ти си права, но въпроса е хипотетичен - не виждам кво ви пречи да отговаряте :>
+ това може да се каже към коя крайност клони отговора ти
а от личните ми наблюдения:
"по-полулярните" момичета си падат предимно по "лоши батковци"![]()
падат си по 'лоши батковци' ,щото така се чувстват много готини,че са забили някой велик пич ,някой,който да ги води с колата насам и натам.Падат си по лошите батковци,защото се чувстват много недостижими и велики.
Remember remember the fifth of November
Gunpowder, treason and plot.
I see no reason why gunpowder, treason
Should ever be forgot...
Първоначално написано от ShtrudeL
Nuff saidПървоначално написано от NightGuardian
Първоначално написано от machoka
neeDaBosSПървоначално написано от dirtyyy
или просто предпочитат динамика и спонтанностПървоначално написано от lightcameraction
somebody is buttfrustrated
[b]
Колкото по-добре съм се отнасял с момичетата и съм бил по-мил с тях...толкова повече съм съжалявал след това.
Дръж си се с тех като с боклуци и ти е мирна главата.![]()
тва е всеизвестноПървоначално написано от psychopath
учуди ме факта, че ми го каза момиче, което не попада в тая графа, дори е супер скромно
Мил,но не безхарактерен.
'Don't be afraid of death;
be afraid of unlived life.
You don't have to live forever,
You just have to live.'
Не знам защо виждате двете качества като различни посоки на едно и също. Възможно е някой да е добър, но същевременно да е лош, въпреки че на някои места двете се пресичат и може да е само едното.
Плюс това, ако някой е напълно студен по характер (тоест напълно не-добър), той няма да е добър любовник, защото няма да цели да задоволи жената, а това е основен фактор, който определя колко добър любовник е някой.
ima edna duma koqto nikoga ne kazvam i tq e nemoga
И доброто и лошото момче могат да бъдат интересни, а най-важното е човекът до теб да ти е интересен. Често се бърка обаче доброто с безхарактерното.
повечето момичета имат daddy issues и това обяснява по-голямата част от нещата
може би поради тая причина лошите са по котирани, защото жената трябва да се труди за тях, не е като само да седи, а оня да и сваля звездиПървоначално написано от shadow4e
абсолютноПървоначално написано от lightcameraction
"You can choose to blame your circumstances on fate or bad luck or bad choices. Or you can fight back.
Things aren't always going to be fair in the real world. That's just the way it is.
But for the most part, you get what you give.
The rest of your life is being shaped right now, with the dreams you chase, the choices you make, and the person you decide to be.
The rest of your life is a long time. And the rest of your life starts right now."- Haley James-Scott