.
Отговор в тема
Страница 2 от 6 ПървиПърви 123456 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 150
    Цитирай Първоначално написано от FeelMyPain
    [
    може би поради тая причина лошите са по котирани, защото жената трябва да се труди за тях, не е като само да седи, а оня да и сваля звезди
    От тям идва цялата идея.Трябва и двата партньора да си влязат под кожата и всеки да знае ,че сгреши ли се , всеки един момент може да си тръгне другия.Трябва да има динамика! Има ли чувство за притежание във връзката за мен , тя е обречена.

Цитирай Първоначално написано от Nithael
    дали ше е груб дали ше е мил..все ше ви го хака.кво е значението
    който за каквото си мисли,тц
    "You can choose to blame your circumstances on fate or bad luck or bad choices. Or you can fight back.
    Things aren't always going to be fair in the real world. That's just the way it is.
    But for the most part, you get what you give.
    The rest of your life is being shaped right now, with the dreams you chase, the choices you make, and the person you decide to be.
    The rest of your life is a long time. And the rest of your life starts right now."- Haley James-Scott

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от NightGuardian
    [
    може би поради тая причина лошите са по котирани, защото жената трябва да се труди за тях, не е като само да седи, а оня да и сваля звезди
    От тям идва цялата идея.Трябва и двата партньора да си влязат под кожата и всеки да знае ,че сгреши ли се , всеки един момент може да си тръгне другия.Трябва да има динамика! Има ли чувство за притежание във връзката за мен , тя е обречена.
    извода е: нямайте доверие на гаджето си и ще бъдете заедно завинаги, така ли

да , защото трябва очакваш всичко.

Мега фен
    соре брат, с тва мислене никога няма да имаш сериозна приятелка

нямаш ли доверие на човека до себе си връзката бъдеще няма

Голям фен Аватара на Brooklyn
    Град
    •••Пловдив•••
    яко бой и чукане искат , да има интрига и адреналин

не с една роза много възспитания дето и е като най-добрата братовчедка

то и смисъл няма , шото всички са супер изневерни и после ще слушаш истории как докато си и плакал по телефона тя е плакала отдолу на някой друг

Mr. Makaveli tell me to ride and I'ma ride..

Цитирай Първоначално написано от Brooklyn
    после ще слушаш истории как докато си и плакал по телефона тя е плакала отдолу на някой друг

+1й1х212ихг1и3221736127и3412тъ3у12321318 26328

Супер фен Аватара на cweeet
    ^ bullshit.

Трябва да имаш капчица доверие, макар и капчица, иначе просто няма да ти е удобно с този човек, в смисъл ще ти е като непознат, ако не можеш да му се довериш, дори и малко.
    Как иначе оцеляват дългите връзки/бракове, говоря за нещо от рода на 10-20-30 години връзки? Без доверие? Дали?
    Иначе по темата, някой по-горе каза, че е важно да ти е интересно- така е, за мен лично няма никакво значение.

Мега фен Аватара на yakuza_
    Град
    Niggaland
    Искат по - мили
    n00bs

Мега фен
    а ти ги Обиваш по доста груб начин

Супер фен
    Град
    ™ Варна ™
    доверие трябва да има, но трябва да има респект - да знаеш че ако сбъркаш пътя, може да не ти простят. Един "мухльо" би простил лошо поведение, изневяра и т.н. само и само да е с момичето а така връзката затъва надоло и надоло (сетих се за пример Давид и Елеонора от ББ фемили )
    Цитирай Първоначално написано от machoka
    Цитирай Първоначално написано от TheManTheLegend
    защо .......
    щот си тъп кат' мензис
    Цитирай Първоначално написано от dirtyyy
    ама мензиса не е тъп
    neeDaBosS

Голям фен Аватара на Brooklyn
    Град
    •••Пловдив•••
    Цитирай Първоначално написано от cweeet

Как иначе оцеляват дългите връзки/бракове, говоря за нещо от рода на 10-20-30 години връзки? Без доверие? Дали?
    слушай ся пълното доверие убива всичко , ако си супер сигурен в човека до теб , супер спонтанно идва фазата на сивотията и еднотипноста

именно това "А бе той/тя не ми ли върти номера" , държи огъня жив

колкото по - малко доверие си имате толкова по-луда е връзката

аз ти говоря за якия тип връзки със скандали и много смях , напрежение и див .. а не

а не за типични прегърнали се в едно кафе двамата и умират от простотия няма кво да си кажат
    Mr. Makaveli tell me to ride and I'ma ride..

Мега фен Аватара на yakuza_
    Град
    Niggaland
    а ти ги Обиваш по доста груб начин
    това към мен ли бе
    n00bs

а не за типични прегърнали се в едно кафе двамата и умират от простотия няма кво да си кажат
    +1

А за доверието , може , но не пълно. НИКОГА пълно доверие. Когато ти е пред очите , може да имам малко , но далеч ли съм , забрави.

Цитирай Първоначално написано от cweeet

слушай ся пълното доверие убива всичко , ако си супер сигурен в човека до теб , супер спонтанно идва фазата на сивотията и еднотипноста

именно това "А бе той/тя не ми ли върти номера" , държи огъня жив

колкото по - малко доверие си имате толкова по-луда е връзката

аз ти говоря за якия тип връзки със скандали и много смях , напрежение и див .. а не

Нямах предвид пълното доверие, имах предвид просто доверие, понеже той е казал, че не трябва да има никакво. Така е- съгласна съм ,доста по-интересно е, но това е за мимолетни връзки, а ревността и колебанието, не мисля, че са основни стимулиращи чувства. Все пак любовта или айде харесването е определящо,а не това дали ти кръшка или не.

Не знам дали количеството фейл в темата е в пика си или тепърва ще се увеличава, но мина границата ми на поносимост. Спирам да я следя.

/unsubscribe
    ima edna duma koqto nikoga ne kazvam i tq e nemoga

Мега фен
    всички пловдивчани имате странно мислене, мейна
    на вас ви дай кавги, бой и панаири и сте в свои води

ъ

Banned Мега фен
    Град
    Пловдив
    За мене е вярно

Мега фен
    Град
    <3
    Под "груб" разбирам:
    -простак, с нулево отношение към жените или по-скоро с мисълта, че той е много над нея. Такъв, който прибягва до насилие при спор, в който не го разбират или иска задължително да е неговото, насилие породено от липса на самоконтрол и не само. Човек, който използва груби и обидни думи и няма никакво уважение към човека до него.

Добричкия, който избирам:
    -Мил, но не защото така трябва, а защото му идва от вътре. Естествен, искрен и любящ. Ако направи нещо, което би ме наранило, но което не е фактор да се разделим, да не ми го казва и да не разбирам никога. Ако пък е нещо, за което съжалява ужасно и му тежи, да ми сподели и да го гушна, с идеята, че наистина му вярвам и повече няма да се повтори.
    Който не си измисля причини, защото не му се излиза, а ще ми каже, че не ме иска в тоя момент. Който би бил наистина искрен и знае, че няма да му се разсърдя за нищо. Който е само с мен и съм му достатъчна. Чието държание е като към роднина, имам предвид чисто и топло, а не в мое отсъствие да се чува "оная мойта е не знам си каква..." И не на последно място... страстен като в еротична сцена на хубав филм, с който ще се чувствам мъничка и ще прави почти каквото си иска с мен. <3
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Banned Мега фен
    Град
    Пловдив
    На приказки всички избирате "Добричкия"
    На практика (съдя по нашето даскало) не е така

Хареса ми описанието добричкия на Щрудела от части намирам себе си в описанието.

Banned Мега фен
    Град
    Пловдив
    Хареса ми описанието добричкия на Щрудела от части намирам себе си в описанието.
    Тва нейното прави бая мъже "лоши".
    Като слезе от 7мото небе ми се обадете.
    Нейната идея за благополучна връзка се среща само по латинските сериали.

Мега фен
    Град
    <3
    Зависи какво разбираш под "добричък". За мен в "добричкия" има качества, които биха били големи минуси за други и съм сигурна, че е така, но за мен да са привлекателни и да ме дърпат към него.

Всъщност обичам ужасно нещата, които ме отвращават, но някак не мога и да ги преглътна, за да живея с тях.
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Цитирай Първоначално написано от ShtrudeL
    Добричкия, който избирам:
    -Мил, но не защото така трябва, а защото му идва от вътре. Естествен, искрен и любящ. Ако направи нещо, което би ме наранило, но което не е фактор да се разделим, да не ми го казва и да не разбирам никога. Ако пък е нещо, за което съжалява ужасно и му тежи, да ми сподели и да го гушна, с идеята, че наистина му вярвам и повече няма да се повтори.
    Който не си измисля причини, защото не му се излиза, а ще ми каже, че не ме иска в тоя момент. Който би бил наистина искрен и знае, че няма да му се разсърдя за нищо. Който е само с мен и съм му достатъчна. Чието държание е като към роднина, имам предвид чисто и топло, а не в мое отсъствие да се чува "оная мойта е не знам си каква..." И не на последно място... страстен като в еротична сцена на хубав филм, с който ще се чувствам мъничка и ще прави почти каквото си иска с мен. <3
    Съжалявам, но не всички добри мъже имат confirmation bias.

(да, следя темата, в случай че някой ми коментира поста, но се отнесох)
    ima edna duma koqto nikoga ne kazvam i tq e nemoga

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си