.
Отговор в тема
Страница 3 от 6 ПървиПърви 123456 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 150

Hybrid View

Мега фен
    Град
    <3
    Цитирай Първоначално написано от Wax
    Нейната идея за благополучна връзка се среща само по латинските сериали.
    Не е вярно човеко, не е вярно. : ) Знам, че я има светлинката. Цял пожар може да е. : )
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Banned Мега фен
    Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от ShtrudeL
    Нейната идея за благополучна връзка се среща само по латинските сериали.
    Не е вярно човеко, не е вярно. : ) Знам, че я има светлинката. Цял пожар може да е. : )
    Абе и аз съм оптимист, ама тва твоето е прекалено. Понякога и на мен ми става гот да пиша и говоря като теб, ама рядко.

П.П. Обичам неоснователните отрицания.

П.П. 2 -
    Като слезе от 7мото небе ми се обадете.

Супер фен Аватара на Perchem
    Цитирай Първоначално написано от NightGuardian
    Хареса ми описанието добричкия на Щрудела от части намирам себе си в описанието.
    всеки който го прочете такъв ще се види
    [b]

Perchema ме накара да се замисля и да кажа мамка му на темата.

Всичко зависи от ситуации , хора , какво сте преживяли , може и да те промени даден човек.Всичко е много относително. Обичайте се! PEACE!

Мега фен
    Град
    <3
    Пф, мисля, че съм готова да се отдам изцяло на човека на живота ми. Да му дам всичко, да съм си само негова, защото... защото имам нужда. Имам нужда да дам нещо хубаво на някой, когото обичам. Да му вярвам напълно и да разкрия цялото си същество. Както се казва:

"Любовта е да дадеш на някой правото да те унищожи, вярвайки, че няма да го направи."

или нещо такова...
    и ей така... и за да направя всичко това, означава, че той трябва да е... всичко, което изписах по-горе или поне да се докосва до мен... (душевно говоря... физически вече е отделен въпрос и става дума за ного нооого докосвания, плод на ного ного обич <3)
    4XCOKИ

Мега фен Аватара на horacio
    Град
    Кофаландия
    Perchema ме накара да се замисля и да кажа мамка му на темата.

Всичко зависи от ситуации , хора , какво сте преживяли , може и да те промени даден човек.Всичко е много относително. Обичайте се! PEACE!
    nigga stole my bike

Banned Мега фен
    Град
    Пловдив
    Пф, мисля, че съм готова да се отдам изцяло на човека на живота ми. Да му дам всичко, да съм си само негова, защото... защото имам нужда. Имам нужда да дам нещо хубаво на някой, когото обичам. Да му вярвам напълно и да разкрия цялото си същество. Както се казва:

"Любовта е да дадеш на някой правото да те унищожи, вярвайки, че няма да го направи."

или нещо такова...
    и ей така... и за да направя всичко това, означава, че той трябва да е... всичко, което изписах по-горе или поне да се докосва до мен... (душевно говоря... физически вече е отделен въпрос и става дума за ного нооого докосвания, плод на ного ного обич <3)
    Не се опитвай да замазваш нещата с лиготия.
    Ти си момиче, живеещо в облаците. Без реална цел. С много завишени стандарти.
    Някой ден живота ще те плесне през лицето с 20 сантиметровия.

Мега фен Аватара на ledenakrasota
    Град
    София :)
    Г`леми философи имало тук!
    "Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте

"Scio me nihil scire" - Сократ

колкото и да не искам да го казвам на Щруди , но е прав човека.

Град
    София
    Аз пък,ако си харесвам някое момиче просто не мога да съм някъв грубиянин и да се държа с нея като с някъв боклук...
    DaughterOftheDevil
    CherryBell13 <3
    icebullet14 <3

Супер фен Аватара на cweeet
    +

Мега фен
    Град
    <3
    Цитирай Първоначално написано от cweeet
    +
    Нищо не разбирате вие. Малко е тъжно, но всеки избира дали да вярва, или да приеме, че не заслужава нещо толкова хубаво и по-лошото, че не съществува.

Самия факт, че мислите по начина:

"Някой ден живота ще ти плесне т'ва и онова" ... "Живота..."

говори, че сте приели живота като нещо сурово, лошо и нещо, което ви управлява, вместо вие да управлявате него. Като голямото Нещо, в което сте Нищо, или миниатюрна фигурка.

Говорим за взаимоотношения, чувства, любов, обич, обич, обич. Всички те са част от живота и може да ви плеснат само, ако не вярвате в тях или се оставите чуждите животи да ви разочароват до такава степен, че да не искате да опитате да ги изпитате всички тея хубави неща.

Аз нямам опит, но на базата на какъв опит ВИЕ говорите, че това, което казвам е розово, невъзможно и т.н? От това, което виждате около вас. И толкова ви е промило мозъчетата, че го приемате за нормалното... за определението за "любовна връзка" или както искате го наречете.

^_^ *гуш*

Послепис: Горните редове може да не са ного логически свързани, НО Щрудел логика в сърчицето си не складира.
    4XCOKИ

Супер фен Аватара на Perchem
    +
    -
    [b]

+
    Нищо не разбирате вие. Малко е тъжно, но всеки избира дали да вярва, или да приеме, че не заслужава нещо толкова хубаво и по-лошото, че не съществува.
    не,не че не съществува, но просто ти наистина си дооооооооста нависоко, а оттам като паднеш боли най-много. Но пък все пак, различни хора- различни идеали.
    @перчем, днес колко пъти възнамеряваш да ме цитираш?
    inb4 ще ме цитираш

Banned Мега фен
    Град
    Пловдив
    +
    не,не че не съществува, но просто ти наистина си дооооооооста нависоко, а оттам като паднеш боли най-много. Но пък все пак, различни хора- различни идеали.
    И философ не би могъл да го каже по-добре.
    Хората (включително и аз) ти го казваме, защото един вид ни пука за тебе. Просто да си имаш едно наум, та като се поосафериш да не боли толкова. Защото мъжете сме животни.

Goddess Мега фен Аватара на LovEsIckk
    Град
    Навсякъде, по всяко време
    Moже би трябва да бъде по малко и от двата варианта.
    Много добрия не върви.. Ок,хубаво ти е известно време,но става тъпо той винаги да се съгласява с теб,винаги да правите каквото ти кажеш и т.н.Все пак той е мъжа - нека се покаже като такъв.
    А лошото и грубото държание на моменти много поддържат тръпката жива. Когато той си изключи телефона, а ти цяла вечер се чудиш къде е..Когато те нагруби..Тия работи те карат да го искаш повече и повече..и да се бориш за него повече и повече.. за да изгладиш тези работи в него.
    Разбира се всичко си има граници и едно момче трябва да знае до къде да стигне с "лошотията" си.

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    На приказки всички избирате "Добричкия"
    На практика (съдя по нашето даскало) не е така
    На практика, на теория сред 15-годишните...

Няма жена (и нарочно подчертавам думата), която да не е залитала в живота си по лошото момче.
    Също така, няма жена, с достатъчно здрав разум в главата, която да си вкара тоя таралеж в гащите за цял живот (и образно, и буквално).
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Banned Мега фен
    Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от LadyDi
    Също така, няма жена, с достатъчно здрав разум в главата, която да си вкара тоя таралеж в гащите за цял живот (и образно, и буквално).
    Примерите, които споменах са във възрастовата група 16-24.
    Иначе си изключително права, въпроса е че някои още живеят в облаците.

Мега фен
    Град
    <3
    Ами нека съм на високо, нека падна, дори и да боли, ще мине. Ще знам, че съм се раздала изцяло на някого, това искам... риск печели, риск губи лолол хах...
    Просто вярвам, в това което казах за добрите момченца.
    4XCOKИ

като ви чета мненията, искам да се самоубия

Banned Мега фен
    Град
    Пловдив
    Ще знам, че съм се раздала изцяло на някого, това искам... риск печели, риск губи лолол хах...
    И после няма да се раздаваш напълно на новия ( Може би и правилния) и подсъзнателно ще го свързваш с пича, на който си се отдала. И това е предпоставка за нещастен любовен живот, не че съм толкова опитен в сравнение с днешните хора.

+

Самия факт, че мислите по начина:

"Някой ден живота ще ти плесне т'ва и онова" ... "Живота..."

говори, че сте приели живота като нещо сурово, лошо и нещо, което ви управлява, вместо вие да управлявате него. Като голямото Нещо, в което сте Нищо, или миниатюрна фигурка.

Говорим за взаимоотношения, чувства, любов, обич, обич, обич. Всички те са част от живота и може да ви плеснат само, ако не вярвате в тях или се оставите чуждите животи да ви разочароват до такава степен, че да не искате да опитате да ги изпитате всички тея хубави неща.

Аз нямам опит, но на базата на какъв опит ВИЕ говорите, че това, което казвам е розово, невъзможно и т.н? От това, което виждате около вас. И толкова ви е промило мозъчетата, че го приемате за нормалното... за определението за "любовна връзка" или както искате го наречете.

^_^ *гуш*

Послепис: Горните редове може да не са ного логически свързани, НО Щрудел логика в сърчицето си не складира.
    Ами мога да ти кажа, че съм изпитала огромно разочарование от тази сладка сладка любов, от това толкова добричко и прекрасно момченце, което даже не желая да погледна никога повече сега. Да, малка съм, но любовта е сляпа и годините нямат значение, ако го чувстваш - чувстваш го, ако ли не-не. Аз го чувствах,изпитах,отдадох се на този човек, заобичах го с цялото си сърце и накрая какво? Както каза Уакс, с 20 сантиметровия..
    Така че, на базата на моя, макар и скромен опит говоря.

Цитирай Първоначално написано от LadyDi
    На практика, на теория сред 15-годишните...

Няма жена (и нарочно подчертавам думата), която да не е залитала в живота си по лошото момче.
    Това означава ли , че си пренебрегнала примерно голямата си любов само защото , не е кроткия и добрия? Залъгваш някой друг , а всъщност мислиш за "лошото" момче.

Ставал съм свидетел , как момиче казва по телефона си "Обичам те" на приятеля си и в същото време , няколко часа по-късно си ляга с едно от тези "лоши момчета".

Мега фен
    Град
    <3
    cweeet, ами това ти е грешката, извинявай. Оставила си разочарованието от една връзка, да те разочарова от любовта като цяло. Ей това ме дразни. И така тоя двайсЕ сантиметров сами си го хващате в ръчичка и си го плЕсвате където не трябва.

<3
    4XCOKИ

Мега фен
    лягайте си, че утре сте на училище

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си