- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- груби мъже вс. добри души
Мисля че WAX под 20 сантиметровия от живота , нямаше предвид разочарованията от любовта , но Вие сте жени и пак не сте разбрали. То това ви е главата ,цял живот любов.(да не се изкажа по-грубо)
Кво вкарвате всички под една категория? Също и не схващам защо карате в крайните случаи - или прекалено добър, или прекалено лош.
Ако момичето заслужава да си добър към нея - защо трябва да си задник? За да се чувства нищожество? Коя уважаваща себе си жена ще търпи такъв мъж? Може би безхарактерните овце, не знам. А кой уважаващ себе си мъж би се държал като задник с някоя добра жена? Трябва да си кръгъл идиот, че да се отнасяш с такава жена като с боклук.
Обаче ако жената започне да ти се качва на главата и да си прави своеволия - тук идва мястото на лошия. Всичко е един въпрос на баланс и как ще го постигнеш - бъди добър, ако заслужава добро, и бъди лош, ако заслужава лошо.
Това е. Не трябва да си нито в едната, нито в другата крайност, а да знаеш кога какъв да бъдеш.
Добре - аз съм с 3 такива.Първоначално написано от ShtrudeL
Как си го обясняваш. Абсолютно същия случаи като Cweeet, само че в женски пол. И така 3 пъти. Любовта май наистина е сляпа, щом първата я търпях близо година...
Shtrudel, не съм се разочаровала от самата любов, никак даже,повярвай. Но вижданията ми са се изменили,да, но нали затова са грешките и опита,за да помъдреем и да не допуснем отново същите грешки, иначе се превръщаме в инфантилни субекти.
Животът никак не е розов, не че се оплаквам, но и аз съм преживяла някои неща в ранна детска възраст, предполагам ти не си (или пък си и всичкото това е някакъв много странен начин да избягаш от реалността и да заживееш в мечтания свят.. като Дон Кихот, примерно), затова всичко ти е толкова розово,прекрасничко и обич, обич ,обич, еднорозите съществуват, захарен памук и още обич.
Добре бе човеко... в положението, в което съм в момента излиза, че аз също трябва да съм във вашия клуб. Но не съжалявам за нищо. Абсолютно нищо. (изтрих 5 реда, които сметнах за твърде лични)Първоначално написано от Wax
Там е работата, че оставам с наученото И най-вече хубавото от това, което съм имала. Като под "наученото" не разбирам разочарованията си, а плюсовете, които мога да извлека и да използвам за напред...
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Да разбирам ли, че и ти си имала гадже - задник или какво?Първоначално написано от ShtrudeL
Пак не схванах Щруделската логика...
П.П. състави си тълковен речник, качи го в нета, сложи си го в подписа за да може да се консултираме.
Тъпите п**ки, които се мислят за оборотни, харесват "лошите батковци", а те пък от своя страна харесват тях. Скромните момичета харесват такива като тях, естествено има и изключения, но като цяло всеки търси себеподобни![]()
Мы рождены, чтоб сказку сделать былью,
Преодолеть пространство и простор,
Нам разум дал стальные руки-крылья,
А вместо сердца — пламенный мотор.
Как да кажа... мойто "гадженце" се държеше отвратително и всяка друга би го зарязала. С това Той ме беше разочаровал, а не всички останали. Сега... се държи невероятно и е добро момче... наистина, наистина добро момче... естествено си има и минуси, но се преживява... работата е там, че в мен го няма онова, което беше, но както казах става лично и не мога да го обясня с две изречения. Въпреки отношението, което имаше вярвам, че хората (определени хора) са добри.
cweeet, може би не ме виждате зад тоновете захар, всъщност никой не ме вижда и би било досадно ако ме виждаха, неловко дори, но вярвай ми, сблъсквала съм се с много, много реални неща и съм ги приемала много, много реално. Въпреки тях вярвам и винаги ще вярвам в хубавото. : )
4XCOKИ
Това е едно от най-гадните неща, които могат да се случат между двама души.Първоначално написано от ShtrudeL
Не искам да променя възгледите ти,нямам това право, не знам какво си преживяла, но за мен това си е чиста наивност.Първоначално написано от ShtrudeL
мхмхмПървоначално написано от RedArmy
тъжничко е
доста
Дори повече от това да ти бият един шамар. Тогава си хващаш парцалчетата и приключва всичко и след седмица си лимонче.
4XCOKИ
така да бъде : )Първоначално написано от cweeet
4XCOKИ
Ако ми бъде спечелено доверието (нещо, което с течение на времето става все по-невъзможно), мога да направя неподозирани неща..мога да стигна до крайности, за да направя момичето щастливо, с две думи - да бъда "идеален" в тва отношение.
Без да се замислям ще я поставя преди себе си (нещо едва ли не немислимо)
Но...предадат ли ми доверието, наранят ли ме, при положение, че аз съм се доверил...е тогава нещата могат да станат ужасно грозни (разбирайте го както искате).
Нямам предвид, че ще насиля момичето физически...това ми е под достойнството (вярно е, че някои си го заслужават, но нема нужда)...
Всъщност, ако извършвах нещата, които мога и знам какъв ще бъде резултата (много по-лош от побоя, честно казано от моята гледна точка, побоя би бил нещо прекрасно направо)...но не ги правя.
Да, понякога съм си "връщал" по някакъв начин, но никога не съм го правил по най-крайните и гадни варианти...
Разбира се всичките тези предавания на доверието са ме направили достатъчно циничен, за да се доверявам прекалено трудно вече.
И като цяло...може би трябва някое специално момиче да ме докосне, за да бъда такъв, какъвто винаги съм искал да бъда, ама не ми разрешаваха да бъда, т'ва го пренебрегваха с лека ръка и са съжалявали...много са съжалявали хаха.
Иначе мога да бъда какъвто си поискам, мога да бъда ужасен манипулатор, мога да лъжа без да трепвам и без да усещат какво се случва(дори не ми се променя пулса - тествано е ;>), мога да карам хората да ме мислят за какъвто си пожелая, мога да спечеля доверието на почти всеки...много малко хора ме познават всъщност.
И това не е защото съм кофти човек или обичам да правя кофти неща...просто мога да контролирам психиката си, мога да контролирам другите...мога да накарам хората да си мислят това, което аз искам...
В тези неща съм добър, ужасно добър...
Back in control :]
Не знам защо ги пиша в момента...
След тези думи се съмнявам да си хвана гадже от форума...![]()
Те повечето не струватПървоначално написано от psychopath
![]()
И от двата пола
Абе има си "жени", които просто си заслужават да ги пребиеш без да ти трепне окото.
хахаха "повечето" е ключова дума в изречението. :P
има, факт е.
ама...не е за мен тва, ако искам да накарам някоя да съжалява - предпочитам други методи (повече ще съжалява - това е 100% ;д)
естествено, и аз не бих го направил. но фактите са си факти![]()
И аз не бих посегнал на жена.
За тях най-голямото наказание е унизение пред приятелките или публично унизение.
Никога не бих ударил жена, колкото и да ме ядоса...Първоначално написано от RedArmy
пред приятелките й не виждам точно как ще я унижиш.. най-малкото повечето си подбират приятелките да са като тях самите.
най-добре е да я изложиш пред твоите/нейните приятели от мъжки пол или най-добре пред този, когото харесва