- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- груби мъже вс. добри души
аз пък скорпиоон съм казал , пардон СТРЕЛЦИ!![]()
Гугъла помни всичко и щрудела не е казвала нищо против скорпионите![]()
Тъй.Първоначално написано от psychopath
Вие сте невероятно магнетични, привлекателни, сексапилни, страшно добри, но и страшно брутални ако поискате, което е очарователно и страшно привличащо. Обикновено съм забелязало, че сте със зелени или тъмни очи, мноооого хубави, имате странна походка хаха, говорите супер увлекателно и привлекателно и омайващо, ако правите нещо трябва да е както трябва, или изобщо не се захващате с него. Търсите качественото и обичате по-много. Имаме някакви общи мнооого приказни представи, но трудно ви влизат под кожата. Труудно. Ако пък все пак успеят, мисля, че ще сте невероятни. Знам го. Макар, че до сега май никое скорпионче не ми се е показвало напълно душевно. А много искам. : ) То не че и познавам много, но от малкото мисля, че има някои доста сходни неща... абе познавате се и сте си типични за зодията... и наистина сте страаааашно ама много магнетични и привлекателни, страстни (във всичко) и истински. Обичам ви и "лошите" черти. Придават ви някакъв респект, страхопочитание и в същото време сте като... човека, който винаги ще те защити и ще се чувстваш мъничък и точно поради тая причина ще се довериш изцяло. Ох... мога да пиша много. : )
Пък т'ва че си скорпионче нищо не значи. Просто любопитството ми е в повече. На равно си с всички останали, т'ва е ного важно да се знае, щото наистина се чувствам повърхностна и звучаща като че ли си избирам хората по зодиите, а всъщност изобщо не е така.
обич обич обич ^_
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
'начиии... човек, на който 'овца' и 'коза' са му е едно и също не трябва да се обажда. ^_Първоначално написано от NightGuardian
4XCOKИ
Щрудел имаш ли нещо за медиумите м/у стрелец и скорпион?![]()
Не ти стоплих въпроса.Първоначално написано от NightGuardian
К'ви медиуми?
4XCOKИ
скорпионите сме най-добрите бееее![]()
![]()
![]()
Весииии
![]()
![]()
![]()
Една Любов, Една Борба, Един Отбор
интересуваш се от зодии , а не знаеш какво е медиум?Първоначално написано от ShtrudeL
![]()
Знам, ама няма връзка с т'ва което казваш. =О За т'ва се учудих.Първоначално написано от NightGuardian
к'во ще рече медиумите между стрелец и скорпион?
4XCOKИ
хем стрелец , хем скорпион. Роден си , така че имаш от двете зодии![]()
Ако продължават така на някой хора скоро мъже с качулки ще им искат урина за проба.
n00bs
Богат плейбой като мен![]()
Creative Technologie
4XCOKИ
не тъжиПървоначално написано от ShtrudeL
![]()
Аз не тъжа. Обиждаш ми интересите. *придава си сериозен вид*
4XCOKИ
ууууууууууууууууууууууууу ууууууууууу кво си ял ве
Creative Technologie
Съжалявам. "придава си миловидно-мистичен вид"Първоначално написано от ShtrudeL
![]()
Не вярвам аз, ама щом казваш.
"Не помните, разбира се, но е мило от ваша страна да си давате вид, че помните."
Та така
4XCOKИ
Само определен тип момичета ги привличат лоши момчета - слабохарактерните, несигурните и безмозъчните.
Повечето търсят нещо по средата, а оптималното държание към жените не трябва да е нито като към боклуци, нито като към богини, а като към равни.
Auf dem Weg in eine bessere und gerechte Zeit
Oder bist du selbst in Wahrheit f test test
Да но тук възниква и проблема колко момичета нямат проблем като се държиш,като равен с тях.Има такива момичета знамПървоначално написано от PainMonopoly
![]()
Creative Technologie
А не може ли да е груб само в леглото?![]()
Kaname senpai <3
Kpop & Kdrama![Jrock,J-pop,Cpop,Mandopop,Cantopop] <3
Първоначално написано от FapFapINC
Всъщност съм забелязал, че равното отношение си идва естествено няколко години след пубертета, след като всички вече са се отърсили от филма с лошите момчета вс. добричките нърдове.
Auf dem Weg in eine bessere und gerechte Zeit
Oder bist du selbst in Wahrheit f test test