Цитирай Първоначално написано от ShtrudeL
Цитирай Първоначално написано от cweeet
Цитирай Първоначално написано от NightGuardian
Цитирай Първоначално написано от Wax
Някой ден живота ще те плесне през лицето с 20 сантиметровия.
колкото и да не искам да го казвам на Щруди , но е прав човека.
+
Нищо не разбирате вие. Малко е тъжно, но всеки избира дали да вярва, или да приеме, че не заслужава нещо толкова хубаво и по-лошото, че не съществува.

Самия факт, че мислите по начина:

"Някой ден живота ще ти плесне т'ва и онова" ... "Живота..."

говори, че сте приели живота като нещо сурово, лошо и нещо, което ви управлява, вместо вие да управлявате него. Като голямото Нещо, в което сте Нищо, или миниатюрна фигурка.

Говорим за взаимоотношения, чувства, любов, обич, обич, обич. Всички те са част от живота и може да ви плеснат само, ако не вярвате в тях или се оставите чуждите животи да ви разочароват до такава степен, че да не искате да опитате да ги изпитате всички тея хубави неща.

Аз нямам опит, но на базата на какъв опит ВИЕ говорите, че това, което казвам е розово, невъзможно и т.н? От това, което виждате около вас. И толкова ви е промило мозъчетата, че го приемате за нормалното... за определението за "любовна връзка" или както искате го наречете.

^_^ *гуш*

Послепис: Горните редове може да не са ного логически свързани, НО Щрудел логика в сърчицето си не складира.
Ами мога да ти кажа, че съм изпитала огромно разочарование от тази сладка сладка любов, от това толкова добричко и прекрасно момченце, което даже не желая да погледна никога повече сега. Да, малка съм, но любовта е сляпа и годините нямат значение, ако го чувстваш - чувстваш го, ако ли не-не. Аз го чувствах,изпитах,отдадох се на този човек, заобичах го с цялото си сърце и накрая какво? Както каза Уакс, с 20 сантиметровия..
Така че, на базата на моя, макар и скромен опит говоря.