.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 23 от общо 23
    Голям фен Аватара на RalittyYy

Очна линия

Значи, имам плоблем с очната линия и се нервирам днес си купих очна линия ... по принцип до преди си правех очната линия с молив за очи и ставаше супер, и днеска реших да си купа очна линия, и сега от тука ми идва проблема .. аз ли не знам как точно да я слагам или просто очната линия е дефектна или леко изсъхнала така да кажа, просто като рисувам по окото и седи не точно наситено и плътно черно .. а седи бледо черно и трябва да повтарям по 100 пъти ии се нервирам, а като натисна върху дланта си малко по силно ии по към средата на "писалката" пуска черно и става наситено черно и плътно, а на окото не иска, и за да стане малко по черно трябва да натисна, а пък като натисна повече ме заболи окото кажете какво да права, че се нервирам вече и все пак 5 лв. съм дала за тоя боклук
    The most truly song ever

Гордостта ни прави силни, но не винаги щастливи..
    Родих се принцеса, защото курвите бяха много !
    Майната им на принцесите, аз ще ставам мафиотка !

Мега фен Аватара на Goddess
    Град
    София
    Ами...този тип очни линии са удобни за нанасяне, но не са хубави, не са наситени. Аз ползвам на Golden Rose с мека четка (по-удобно ми е) и е супер черна.

Явно очната линия е кофти.Имах такъв проблем с очната линия-писалка на Ейвън и Импала...Откакто ползвав с мека четка,много добре си живея

ами на мен също ми предложиха на Golden Rose, но аз тъпачката избрах тази, за което много съжалявам
    The most truly song ever

Повече от фен Аватара на xxKiFlAxx
    Град
    гр.Плевен
    с моята се слага лесно без да натискам иначе става мнн черно
    R-X + 2Na + R'X' --> NaX + NaX' + R-R+R-R'+R'R'

Гов0рi мi на гЪзЪь и се м0ли Dа не ПрЪднАxDD
    -> Šemsa Suljakovic & JV - duni vetre jace (music)

преди малко си взех тази на Golden Rose и този път мисля, че е добра ( вече се по-успокоих ) още не съм я изпробвала, като я изпробвам ще пиша
    The most truly song ever

Мега фен Аватара на Goddess
    Град
    София
    Мда, тя е хубава. На мен не ми е удобна с твърда четка, но една приятелка я ползва и в наситеността на туша няма разлика с тази, с меката четка.

Мега фен Аватара на Biskfitka
    Цитирай Първоначално написано от Goddess
    Мда, тя е хубава. На мен не ми е удобна с твърда четка, но една приятелка я ползва и в наситеността на туша няма разлика с тази, с меката четка.
    +1
    Аз на Голдън Роуз имам и двете,но ползвам с твърдата четка,много са хубави
    Шофирай разумно - стигни жив!

Мега фен Аватара на FuckingFreak
    Имам такава вкъщи. Не знам дали проблемът идва от мен - очите ми са влажни, или де да знам от какво може да е, но точно тази дето си си купила на Golden Rose след 2-3 часа започва да се разводнява, а слагам отгоре. Не знам как става номерът, но почти всеки път така се получава.
    ...но във тебе като рана
    ще пари мисълта, че две неща
    не можеш никога да си възвърнеш:
    Живота да избавиш от смъртта
    и времето назад да върнеш!

"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
    "Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
    "Защо?"
    "Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."

Супер фен Аватара на NambyPamby
    На "Голдън Роуз" очната линия със сивата капачка(на която сте пуснали снимка) четката е чудна, цветът е суупер наситено черен, и всичко щеше да е прекрасно, ако не се разтичаше на втория час. А съм си я купила запечатана и винаги преди да я нанеса слагам основа.

сА съм с една друга, на "Есенс", водоустойчива(със синя капачка), взех си я, понеже тук и в един друг форум голямо хвалене пада. Ми, пак не съм доволна. Първо ми беше трудно да прескоча от хубавата твърда четка на мека, но това си е моя грешка; цветът е блудкав и трябва поне два пъти да повторя, че да стане наситено черно; на всичкото отгоре въобще не е толкова водоустойчива, щом след известно време се размацотва супер моШно в краищата на окото. То вЕрно, че очите ми сълзят повече, особено когато се разсмея, и че самите ми клепачи са по-затворени, ама... нали е водоустойчива, да му се невиди?!

Та търсенето на перфектната очна линия продължава.

Супер фен Аватара на dead_princess
    точно пък на голдън роуз е ужасна очната линия,размазва се много лесно.аз съм доволна от revlon colorstay и artdeco

Да не би да държиш самата писалка надолу (т.е. с четчицата нагоре) и да не отива мастилото към четчицата? (баси обяснението, надявам се ме разбра )

Мега фен Аватара на Biskfitka
    Как ви се разтича тая на Голдън Роус,при мен си стой по цял ден
    Шофирай разумно - стигни жив!

Наскоро и аз си взех същата и имам същите оплаквания.Повтаряш 100 пъти и става много яко..стига да имаш нерви де.

ами аз днеска съм със очната линия на Голден Роуз и мога да кажа, че съм доволна Не се размазва, просто трябва да изчакате малко за да изсъхне наситен е цвета и много лесно се нанася с една дума ДОВОЛНА съм ! ( като никога )
    The most truly song ever

Ами...този тип очни линии са удобни за нанасяне, но не са хубави, не са наситени. Аз ползвам на Golden Rose с мека четка (по-удобно ми е) и е супер черна.
    И аз ползвам същата от години и съм много доволна. Карам 1 година с нея, докато не се изхаби, а аз си слагам всеки ден.

Супер фен Аватара на Tiin
    Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от FuckingFreak
    Имам такава вкъщи. Не знам дали проблемът идва от мен - очите ми са влажни, или де да знам от какво може да е, но точно тази дето си си купила на Golden Rose след 2-3 часа започва да се разводнява, а слагам отгоре. Не знам как става номерът, но почти всеки път така се получава.
    Купи си водоустойчива

Цитирай Първоначално написано от Tiin
    Цитирай Първоначално написано от FuckingFreak
    Купи си водоустойчива
    или просто я изчакай да изсъхне хубаво .. смисъл не си вдигай клепача нагоре и не си свивай окото .. след като изсъхне проблеми - никакви .. поне при мен
    The most truly song ever

Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от Biskfitka
    Мхм, никога не ми се е размазвала или разтичала. Супер евтина и наситена е очната линия. Много съм доволна

Цитирай Първоначално написано от imaginemoi
    Цитирай Първоначално написано от Biskfitka
    Мхм, никога не ми се е размазвала или разтичала. Супер евтина и наситена е очната линия. Много съм доволна
    Съгласна съм с твоето мнение
    The most truly song ever

Аз ползвам на Golden Rose с мека четка (по-удобно ми е) и е супер черна.
    +1 мнооого е добра тази очна линия !

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Ползвам тази http://aletheadarcy.files.wordpress..../02/736335.jpg и не съм имала проблеми.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Колко струва тази на Голден Роуз,която си си взела?Аз имах съпо писалка на есенс,но не съм доволна от нея.Също като товята.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си