.
Отговор в тема
Страница 3 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 96
    BadBlueTroll Мега фен Аватара на psychopath
    Град
    София
    Та, понеже си ти, ще ти го преразкажа, а няма да търся статийки.

Човекът на аватара ми е Симо Хаюха (според познанията ми по скандинавските филологии - така се произнася фамилията)
    Роден е началото на 20в., Финландия (градчето няма смисъл да го казвам, но е близо до източната граница на страната)

По време на Зимната война (няма да обяснявам за нея, предполагам знаеш, а и нема да преподавам урок по история, ами просто за човека ще разкажа), между Русия и Финландия (ако те интересуват причините, провери в нета или питай), започнала края на 1939та година.

СССР напада Финландия, заради отказа им да дадат територия на СССР, за сметка на ненужен блатист район...

Симо Хаюха преди войната е ловджия и фермер, но при нападението на многобройната Червена армия е мобилизиран (както и мн. други) в армията...иначе съотношението е в огромна полза на СССР

Той е снайперист, изпратен е в дълбоките гори на Филандия, до граничната зона.
    И с всеки изминал ден започва да убива съветски войници, когато бройката им нарастнала, изпращат отряди, анти-снайперисти...но никой от тях не се върнал жив.
    Получил прозвището "Белая смерть", заради изцяло бялото си облекло.
    По онова време температурите достигали до -40 градуса, което си представяш какво е.
    След анти-снайперистите се опитват да го унищожат с артилерия, но само му пробиват кожуха...и нищо повече

Той не е използвал оптически мерник, ами е използвал стандартния мерник на винтовката М28, повечето от вас ще се зачудят..."къв снайпер е тва, без оптика?"
    Не го е използвал, защото оптиката може да проблесне и това да издаде позицията на снайпериста (а това почти винаги е фатално), освен това при подобен начин на прицелване (които от вас са стреляли с оптичен мерник и без такъв знаят) главата е позиционирана по-ниско и по-трудно се забелязва
    Поради същата причина е слагал сняг в устата си, за да не излиза пара от устата му.

В резултат от 100-дневните отстрелвания на съветски войници...има потвърдени почти 550 убийства на съветски единици с винтовката
    и още над 150 с автоматичен пистолет...което прави НАД 700 УБИЙСТВА

Иначе следвайки безупречната тактика на финските войници, които са се придвижвали на ски и са били много много по-подготвени от СССР за такива условия, високият 160см финландец все пак получава куршум в главата, по-точно челюстта си, в следствие на което лявата страна му е деформирана...и това го праща в кома.
    Събужда се седмица по-късно, в денят, в който войната е свършила.

Симо Хаюха почива на 97г. през 2002г. от естествена смърт.
    Обявен е за национален герой, най-успешният снайперист, с най-много потвърдени точни изстрели.

Сложил съм го, защото винаги съм уважавал родолюбието, саможертвата, героизма, гениалността, изключителния талант и подобни истроии, които изглеждат едва ли не...нереални. :>

The Ruler of Tides Мега фен Аватара на NaOH
    Град
    /dev/null
    Цитирай Първоначално написано от Oy7ofCon7roL
    страхотно пояснение защо си ги избрал
    Аватара е щото ме кефи анимацията на тая част от клипа и ме надъхва.
    А цитата е че ми харесва?!
    Бахти, някои хора са изключително малоумни.

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от FeelMyPain
    Цитирай Първоначално написано от psychopath
    Благодаря за изчерпателните отговори, продължавайте в същия дух. Аз повече няма да благодаря, за да не се повтарям.
    много си добър днес бе ;д

фен съм на стрийт денс-а, а подписа ми е мотото на групата от аватара ми
    Че кога не съм бил?

Иначе благодаря, но защо ?

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от NaOH
    Цитирай Първоначално написано от Oy7ofCon7roL
    страхотно пояснение защо си ги избрал
    Аватара е щото ме кефи анимацията на тая част от клипа и ме надъхва.
    А цитата е че ми харесва?!
    Бахти, някои хора са изключително малоумни.
    Е то е ясно, че щом си го сложил като автатар те кефи бе калъф...

начи трябваше всички в темата да пуснат по един отговор "ми щот ме кефи"
    Законът е закон,
    но той врата в полето е
    и луд е оня, който потърси там сърцето си...

Мега фен Аватара на yakuza_
    Град
    Niggaland
    И 2-те без никаква логика, не ги и сменям.
    n00bs

Град
    София
    [youtube]http://www.youtube.com/watch?v=OdngW3qMMco[/youtube]

ето ти и една песен за него ;д

Та, понеже си ти, ще ти го преразкажа, а няма да търся статийки.

Човекът на аватара ми е Симо Хаюха (според познанията ми по скандинавските филологии - така се произнася фамилията)
    Роден е началото на 20в., Финландия (градчето няма смисъл да го казвам, но е близо до източната граница на страната)

По време на Зимната война (няма да обяснявам за нея, предполагам знаеш, а и нема да преподавам урок по история, ами просто за човека ще разкажа), между Русия и Финландия (ако те интересуват причините, провери в нета или питай), започнала края на 1939та година.

СССР напада Финландия, заради отказа им да дадат територия на СССР, за сметка на ненужен блатист район...

Симо Хаюха преди войната е ловджия и фермер, но при нападението на многобройната Червена армия е мобилизиран (както и мн. други) в армията...иначе съотношението е в огромна полза на СССР

Той е снайперист, изпратен е в дълбоките гори на Филандия, до граничната зона.
    И с всеки изминал ден започва да убива съветски войници, когато бройката им нарастнала, изпращат отряди, анти-снайперисти...но никой от тях не се върнал жив.
    Получил прозвището "Белая смерть", заради изцяло бялото си облекло.
    По онова време температурите достигали до -40 градуса, което си представяш какво е.
    След анти-снайперистите се опитват да го унищожат с артилерия, но само му пробиват кожуха...и нищо повече

Той не е използвал оптически мерник, ами е използвал стандартния мерник на винтовката М28, повечето от вас ще се зачудят..."къв снайпер е тва, без оптика?"
    Не го е използвал, защото оптиката може да проблесне и това да издаде позицията на снайпериста (а това почти винаги е фатално), освен това при подобен начин на прицелване (които от вас са стреляли с оптичен мерник и без такъв знаят) главата е позиционирана по-ниско и по-трудно се забелязва
    Поради същата причина е слагал сняг в устата си, за да не излиза пара от устата му.

В резултат от 100-дневните отстрелвания на съветски войници...има потвърдени почти 550 убийства на съветски единици с винтовката
    и още над 150 с автоматичен пистолет...което прави НАД 700 УБИЙСТВА

Иначе следвайки безупречната тактика на финските войници, които са се придвижвали на ски и са били много много по-подготвени от СССР за такива условия, високият 160см финландец все пак получава куршум в главата, по-точно челюстта си, в следствие на което лявата страна му е деформирана...и това го праща в кома.
    Събужда се седмица по-късно, в денят, в който войната е свършила.

Симо Хаюха почива на 97г. през 2002г. от естествена смърт.
    Обявен е за национален герой, най-успешният снайперист, с най-много потвърдени точни изстрели.

Сложил съм го, защото винаги съм уважавал родолюбието, саможертвата, героизма, гениалността, изключителния талант и подобни истроии, които изглеждат едва ли не...нереални. :>
    интересно.само че понеже ме мързи да ползвам гугле, ще ползвам теб.има ли някакъв филм за него?

Аватара ми е много смешен, а подписа е много епичен. Аватара се подразбира, ще уточня подписа.

"Grue" идва от компютърната игра Zork, която не съм играл (ей сега го гугълнах за да проверя дали наистина така се казваше), но ми харесва, защото намирам идеята за много елегантна - когато отидеш в някое мрачно място, може да попаднеш на Grue, те са непобедими, а диетата им се състои главно от приключенци. Четох и някакъв много кратък комикс с това, както и uncyclopedia страницата.

Всъщност не е толкова яко и ще го сменя, ако намеря нещо по-яко.
    ima edna duma koqto nikoga ne kazvam i tq e nemoga

Град
    София
    Ами има някакви документални, които не съм открил.

Иначе за Зимната война има един, който ми идва на акъла веднага - Talvisota (1989г. , в превод от фински - Зимна война ;д), но конкретно за него не съм открил до сега. :<
    Ако намериш, свиркай. ;д

Мега фен Аватара на nepowtorima
    Град
    ^___^
    Аватар - радва ме нещо в нея .. всеки момент очаквам да намеря нещо, за да го сменя..
    подпис - нда не си харесвам никнейма.. и другото изразява това което мисля.. в повечето случаи

~ ` всяка минута, в която сu тъжен,
    губuш по една мuнута щастuе..
    ♥♥

Град
    София
    е ако не те кефи никнейма, направи си нов провил...кво толкова
    от друга страна, кво ти пука за ника

Ако намериш, свиркай. ;д
    boo -> http://thepiratebay.org/torrent/3858...._Vinterkriget
    иначе май само субс ше трябват, освен ако не е английско аудио.

Град
    София
    Мерси. За труда и услугата.
    Иначе Talvisota съм го гледал преди мн. време, а наскоро го качиха в замунда, но говорех за документалните, че не ги намирам.

аааа...така кажи :Д

Защото Стефан и Елена са любимата ми двойка от ДНВ ;д
    ♥♥Stefan&Elena♥♥ STELENA IS CLEARLY THE BEST. ♥

Голям фен Аватара на sifon4o
    нямам подпис, щото не съм арт, не любя никого от този форум и не ме впечатляват копнати известни цитати

а аватара ми беше от някъв конкурс за котки, мързи ме да го сменявам

Повече от фен Аватара на Miichelle
    Подписа - говори сам за себе си
    yep.... reality bites -.-

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Miichelle
    Подписа - говори сам за себе си
    коя е мацката ?
    прекрасна е <3
    една от най-яките, които съм виждал из профилите ви

Повече от фен Аватара на Miichelle
    нямам представа
    yep.... reality bites -.-

Повече от фен Аватара на Loken
    Град
    Скоро и във вашият град !!
    Щот обичам котки а тва е мн яко шото хапе

Град
    София
    хах ;д

аре ако някой знае - да казва

прекрасна е!

Мега фен Аватара на thegreenzombie
    Град
    On The Wall xDD
    аватар: Wiz Khalifa ме радва....
    подиса: лично произведение
    fear4o <--- май bro' xDD
    darkPaladin <--- *миг, мииг*

So what we get drunk
    So what we smoke weed
    We’re just having fun
    We don’t care who sees
    So what we go out
    That’s how its supposed to be
    Living young and wild and free

Мега фен Аватара на horacio
    Град
    Кофаландия
    Кефя се на анимета и мисля, че аватара и подписа си ми отиват идеално и по гама цветове си отиват ай ем со гуд... рекламирала съм си темата за анимета в музика и ТВ и моята темичка в кофата и якия цитат на Зарко, дето ме изкефи супер много иии ThEKiNgG е душица и за това ми е в подписа <3
    nigga stole my bike

Re: Аватарите ви и подписите ви

Обяснете ги и споделете защо сте избрали тях.
    Очаквам сериозни отговори.

Аватарът ми е такъв щото съм си дяволче, а подписа щото тая песен от клипчето мн ме кефи!
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Град
    София
    продължавайте ;д

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си