- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Аватарите ви и подписите ви
аватара е моя снимка от миналата година а подписа ми е любимата ми фраза защото съм гангстер и дявол
ПОДЯВОЛИТЕ УСЕЩА СЕ ДОБРЕ ДА СИ ГАНГСТЕР
и двете са моменти от новата песен на Риана - we found love.
Общо взето, горе-долу описват как се чувствам.![]()
не знамПървоначално написано от psychopath
![]()
Разкажи ни кво си прочел за него в Уикипедията, да видим колко си навътре в нещата и да ни вдъхнеш респект
АВЕ ЕЙ! Спрете да се заяждате ве!![]()
Адолф е много добър ученик, който всява надежди у честолюбивия си баща, и получава само отлични оценки. През 1896 г. се учи при Франц Рехбергер във второ отделение на ламбахското манастирско училище. Майка му е силно религиозна и се надява, че синът й ще стане монах. Като член на детския хор той слуша много за известния на всички в Ламбах игумен Хаген, в чийто герб и пръстен има стилизиран пречупен кръст.
Като ученик във втори клас в реалното училище в Линц, на 3 януари 1903 г., Адолф губи баща си. Въпреки всички препирни и обтегнатите им отношения момчето много обича баща си и преживява тежко раздялата. Адолф продължава да ходи на училище, но вече е сигурен, че няма да стане чиновник, а художник. Чувства се по-свободен отпреди и е единственият мъж в къщата в Леондинг при майка си, сестра си Паула, леля си Йохана Пьолцл и наемателката Елизабет Пльокингер. Като помощно средство за възпитанието на Адолф след смъртта на баща му майката ползва пръчка. На 21 юни Клара продава къщата и се мести с децата си в Линц. Ангела се омъжва на 14 септември 1903 г. за чиновника Лео Раубал и напуска бащиния дом.
На 22 май 1904 г. Адолф е на 15 години и завършва трети клас. Миропомазва се в Линц. На училище ходи с неохота. Най-омразни са му часовете по френски. Може да продължи в четвърти клас само ако се яви на поправителен. Есента на 1904 г. се явява и го издържа, но трябва да обещае на преподавателя д-р Едуард Хюмер, че ще учи в четвърти клас в друго училище.
През септември 1904 г. се записва в четвърти клас в държавното средно реално училище в Щайр. Там е сред най-добрите ученици до септември 1905 г. В Щайр Хитлер живее у търговеца Игнац Камерхофер при съдебния чиновник Конрад Едлер фон Чичини, на Зеленчуковия пазар, по-късно площад "Адолф Хитлер". След края на срока, на 11 февруари 1905 г., Адолф получава зрелостното си свидетелство и на тържество с приятелите си се напива сериозно. На другия ден той се връща в училището, за да изкара дубликат на документа, изгубен след тържеството, но четирите части на свидетелството вече са там. В безпаметството си младият Хитлер го е използвал за тоалетна хартия. Посрамен дава клетва, никога повече да не пие. В споменатото свидетелство знанията му по немски, френски, математика и стенография са оценени със "слаб". Много добър и отличен има съответно по рисуване и гимнастика, а останалите предмети са с оценки "добър" и "среден".
На 16 септември 1905 г. получава окнчателни оценки:
Благонравно държане - добър;
Усърдие - добър;
Вероучение - среден;
Математика - среден;
Химия и физика - среден;
Геометрично чертане и дескриптивна геометрия - среден (след поправителен);
Рисуване - отличен;
Гимнастика - отличен;
Пеене - добър.
Напуска училище поради заболяване. Адолф гледа на това като на спасение от нещо, с което не желае повече да се занимава. По препоръка на лекар Адолф в бъдеще не бива да стои затворен в канцелария. Най-сетне пред мечтата на момчето се открива истинска възможност да се махне от реалното училище и да се запише в Художествената академия. Заминава с вече болната си майка за Шпитал. Там под контрола на д-р Карл Кайс от Вайтра Адолф бързо се възстановява.
С 2 думи- Показва, че с желание и старание се постига Всичко.
аватар-обичам пусита
подпис-цитат от една много хуава книга
хахаха за Фюрера не е нужно да ми казваш нищо.
по-скоро ме интересуваше твоята гледна точка...и защо е на аватара ти. :>
Първоначално написано от psychopath
Първоначално написано от InnoraX
Тия от подписа ти БляхВейлЕдисикво, сичките ли са гейове, че са булки?Първоначално написано от xxxbrokenhearthxxx
Оп, тъп въпрос, съжалявам
Анди, Ашли и Джейк не са. За другите не съм сигурнаПървоначално написано от Pikachu
трололо![]()
Аватара - защото се зарибих по пианото и искам много да се науча да свиря, ама наш'те не ми дават да се запиша на уроци, щото даскалото било по-важно. Иначе казано показва скритото ми желание да правя нещо, което ми харесва.
Подписа - цитата е от една френска песен. Показва мислите и най-вече чувствата ми. А другото - то се вижда.
*сън*
Аватара си подхожда с великият ми ник,а подписа ей така го сложих
Creative Technologie