- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Как да кажа на мама ;ss ?
Апаратчето ми се счупи и не знам как да кажа на мама смисъл не знам дали е счупено, то падна и обектива влезе навътре от едната страна и се изкриви, аз се опитах да го понаместя, но то изобщо не мърда..така стана и с предното ми апаратче, но не можаха да го оправят и купихме ново. Сега не знам как да кажа на мама затова
тя направо ще ме убие ако разбере
искам да и кажа по-скоро, за да спра да го мисля, но не знам как да и го кажа защото много ще се ядоса и ще ми се развика и ще ми се разсърди много ..
не знам какво да правя, без нейното знание и на сервиз не мога да го дам .. а сама ако се опитам да го разглобя и да оправя обектива сигурно още толкова ще го потроша
много съм притеснена .. някакви идеи какво да правя ?
Тей, начи вместо да сте вземали нов е било по-разумно първо да дадете стария на сервиз. Знам, че лъжеш, че фотоапарата е паднал (сам). Щях да кажа, че си дете, щом не можеш да го заведеш на сервиз, но разбрах, че си на 16-17, живееш на последния етаж и тежиш към 50 килограма или поне се надявам, че си постигнала нещо с тая твоя диета и качване на стълби.
Та моя съвет е да го заведеш на сервиз и те ще го разгледат...
"Friends can't buy happiness, but money can!"
Един път и аз изпуснах моя и стана по същия начин и се бях панирал яко, обаче го хванах със зъби от страната навътре и го издърпах![]()
Не се бъзикам.
Всеки път когато си отворя устата чувам някой идиот да говори.
Това звучеше мноого зловещо преди да загрея, че си ѝ прегледал мнениятаПървоначално написано от ivan50
![]()
If ya don’t give a shit ya getcha’ hellyeah
Throwin’ fists in the pit ya getcha’ hellyeah
Think you’re fuckin’ with this well hell no.
Balls, volume, strength getcha come on
Кажи и тя ще го занесе някъде да го оправят. Спокойно..няма да ядеш много бой![]()
![]()
![]()
awerw♥
хихи, мерси много за идеята опитах така и се оправиПървоначално написано от iBloodSucker
![]()
Кой е казал, че ше лъжа ?!Първоначално написано от sweetxstar
Исках просто да се опитам да оправя нещата без знанието на майка ми и ако евентуално не става чак тогава да и кажа.. лошо ли е, че искам да и спестя излишни ядове и на мен да си спестя една караница .. и без това ми се кара за достатъчно други неща
.. но както и да е вече се оправих
![]()
Супер, радвам сехихи, мерси много за идеята опитах така и се оправи![]()
![]()
Всеки път когато си отворя устата чувам някой идиот да говори.
Най-добрия вариант е да си понесеш последствията и така ще се научиш друг път да си пазиш нещата. Вашите да не са банка, та всеки път да ти купуват ново "апаратче" и ти всеки път да го чупиш.Първоначално написано от mangotango
Отиваш и и казваш "Съжелявам,ама го счупих."
Лятото ми купиха SE x8 - забравих го в автобуса.На другия ден ми взеха LG Optimus - нооо го забравих в едно кафенеМайка ми каза да се оправям сама.Купих си следващия телефон с мои пар/тогава работех/ и сега си го пазя много повече
![]()
Извод:Най-много да не ти купи друг и да трябва сама да си спестиш пари за нов,ама пък тогава ще го пазиш повече.
^^Хора, защо не четете мненията преди да напишете вашето..
оправил се е фотоапарата !![]()
В мойта сцена на живота,
вече ще си публика,
и от ъгъла ще гледаш,
как ще блестяя..
И аплодират ме, по име викат ме.
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=440091 влез...