- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- българо-английски речник за телефон
така трябва ми такова чудо, ама всички които видях искат да имаш jar или нещо такова, а аз дори не знам кво е тва
та трябва ми такъв речник, някойй да знае :д заа http://www.telefon1.com/images/pic/n...usic-phone.jpg
В интернет има едно описателно клипче какво е jar, ама ако го пусна съм изяла банана.
Сега без майтап, след малко ще ти пусна линк.
I believe that time destroys everything. You can take one beautiful apple, red. After a while, it becomes shrivelled and full of worms, just like what happens to us.
-M.B.
вие сте едни прекрасни същества.. ама като си го прехвърля на телефона да го отворя и то само ще си тръгне или .. :д
Едит: ти постна вече,
ти изобщо опита ли се да го качиш
I believe that time destroys everything. You can take one beautiful apple, red. After a while, it becomes shrivelled and full of worms, just like what happens to us.
-M.B.
Не.
LadyDi
ннене,нищо не съм теглила, дай ми тва , дето искаше
нищо не съм качила
wax,umri
Просто го прехвърли на телефона и би трябвало да ти излезе (като игрите) с негова си иконка и да може направо да го отваряш.
лично ти препоръчвам тоя торент
http://www.p2pbg.com/index.php?page=...431a6be42c169f
ползвам немския и съм доволна
опитай и кажи ако имаш проблем
-M.B.
Аз за нокията си свалих от сайта на ОВИ и бях много доволна, защото можеш да си свалиш после и други езици и всичко ти е в един речник.
не ми дава да го тегляПървоначално написано от Claymore
излиза ми
[quote=eatshitsfuckinbitchezhah]не ми дава да го тегля
излиза ми
Искате ли да познаете кой ще изяде бана?
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
изтеглих го, качих го, отворих го и ми излиза няма какво да се покаже
така всички ми отварят само бълтаро-английския не и ми излиза като папка, а другите като иконки