.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13

Тема: тормоз?

тормоз?

има едно момиче в училище с което до 7 клас бяхме съученички и може да се каже, добри приятелки ... до края на 7 клас когато се скарахме и всяка си пое по нов път в ново даскало. еми да ама то така се случи че отново учим в едно училище и то в 1 смяна.. сега се налага да я избягвам ,тъй като е настроила приятелките си срещу мен, коя от коя по голяма кифла. налага се винаги когато ги видя по коридорите да сменям посоката или нещо от сорта , че да не се налага да се разправям с тях. една година да сме в еднакво даскало скарани изтърпях, втора надали ...моля без обиди

Голям фен Аватара на ZeroPoinT
    Не им обръщай внимание.

Вдигай гири, прави коремни преси и други упражнения и те като те видят каква си напомпана или стройна, ще ти се надървят и ще спрат.
    "Friends can't buy happiness, but money can!"

Мега фен
    ако винаги се стараеш да бъдеш добра с нея и тях тогава те няма да имат основание да продължават да те мразят, но дори в един момент ще можеш да кажеш най-малкото примерно това: "аз не ви мразя, но защо вие ме мразите след като аз с нищо не съм лоша към вас"

Няма причина да ги избягваш покажи им че не си злонамерена и може всичко да се нареди!

Супер фен Аватара на CoNviCt
    Град
    Over the law
    Изходите са няколко - или говориш с тях,или ги избягваш,или се правиш,че не ти пука,или започваш и ти със заяждане.Има и друг вариант - да им промениш мнението за себе си.

OMG все едно чета за себе си ... Ами, тъй като вече съм минала по този път (даже се опитваха да ме бият и ми писа злобни неща във ФБ - ти си щастливка), аз мога спокойно да ти кажа да се преместиш пак, защото друг изход няма Или да се присъединиш към тях и да станеш кифла и ти...

Мега фен Аватара на strawberry88
    Цитирай Първоначално написано от ZeroPoinT
    Не им обръщай внимание.

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Факта , че тя и другите й приятелки се държат по такъв детски начин , показва , че с разговор нищо няма да постигнеш. Спираш да им обръщаш внимание и това е. Не сменяй посоката , като ги видиш някъде , продължи накъдето си тръгнала. Пък и сама каза , че сте в ново училище - имаш нови приятели , ала бала.
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Повече от фен Аватара на PaffXdd
    И аз подкрепям мнението на останалите ... Или не ти пука или се заяждаш и ти или променяш мнения ...
    ‎" I am male so am I lesbian if I like girls!? "

женско съм ..

Ако не се събуждаш всяка сутрин с мисълта да ги впечатлиш.... какво ти пука? Има по-важни неща, за които да мислиш.
    Обичам те, когато идваш, когато сядаш тихичко до мен... Обичам те, когато си отиваш и те търся всеки ден след ден...Обичам те, когато се усмихваш и потъваш в моите сълзи... Обичам те, когато се смееш и когато ме мразиш дори!!!

съгласна съм с почти всички написани досега мнения и аз съм минала по този път и мисля че продължавам но се опитвам да бъда като тях (без грим и др.) трудно е но това за мен е единствения начин просто така правя се на важна ама всъшност съм нищо така да се изразя.Вече 3 година съм с тях и да ти кажа мисля че поне малко се приобщих към групата.Причината за това при мен е че аз съм полуканадка и когато го споделих "ЗАПОЧНА" и след това си измисляха абе просто ... Повтарям си че НЯМА НЕВЪЗМОЖНИ НЕЩА и преодолявам всичко лека-полека че ще се справя ...

Голям фен Аватара на bet3to
    Тва го много мразя ... от къде накъде ще настройва хора срещу теб. Просто на мен ми се е случвало иии... абее отвращавам се от такива хораа

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си