- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Електронна цигара в училище
Хаха току що ми хрумна една идея.С електронната цигара може да се пуши на места където е забранено,следователно с нея може ли да се пуши в училище?
![]()
>>DjBelev<<
Нашият клас точно за това беше наказан да чисти целия двор. Мисля, че е забранено.![]()
I don't care if you're black, white, straight, bisexual, gay, lesbian, short, tall, fat, skinny, rich or poor. If you're nice to me, I'll be nice to you. Simple as that."
— Eminem
В нашият клас пушат в класната стая почти всички - точно електронна цигара.Навън си пушат нормални де..Първоначално написано от ForzaFelipe
Еми в закона би трябвало да пише че пушенето на цигари е забранено,но за електронна цигара никъде не пише.Първоначално написано от CupcakeAndCoffee
>>DjBelev<<
Трябва да си търсим правата!Първоначално написано от ForzaFelipe
I don't care if you're black, white, straight, bisexual, gay, lesbian, short, tall, fat, skinny, rich or poor. If you're nice to me, I'll be nice to you. Simple as that."
— Eminem
Права няма в България,не разбрахте ли вече.
Права има. Просто никой не си ги търси.Първоначално написано от CoNviCt
— Eminem
Ама е отвращаващо. Ако учителят се рязхожда с такава цигара, как ще се чувстваш?Първоначално написано от CupcakeAndCoffee
И за кво ти е, ФУКЛО?! (Или фукльо, де)
I'm a GIRL ^^ I'm PROUD
Американски форум - питаш и ти отговарят
Руски форум - питаш и те питат
Български форум - питаш и всички ти казват колко си тъп!
То няма закон да не се пуши електронна цигара в училище, ама на вас няма ли да ви стане неудобно, ако ви види учител или някой друг от училище... то с какъв акъл ще го вземеш това в училище не знам.
Вафла..
Правил съм го т'ва миналата година в училище. Никой нищо не ми каза.Всички само ме гледаха с удивление.
![]()
Не бъди тъпак - ела ни виж
Да съм ме чул да казвам че искам да го направя?Стана ми интересно защото се замислих,на мен си ми харесва да си пуша вънка на студа...Първоначално написано от callia
>>DjBelev<<
Направо що не идеш с една инжекцийка и една бутилка водка?
Би трябвало да може,но според мен ще ти направят проблем.![]()
'Don't be afraid of death;
be afraid of unlived life.
You don't have to live forever,
You just have to live.'
В мойто училище не знам какво се случва ама в кошчетата в тоалетните съм виждала спринцовки и картончета от цигари трева ама никой нищо не казва. А уж се води хубаво училищеПървоначално написано от CoNviCt
![]()
Обичам.. гушната в тебе да заспя
Бутилки по кошчетата няма ли? Мери Джейн,Флирт,нещо?
Не, това отвънка ставапросто ми е странно, че ръководството не повдига темата. А за електронната цигара - в стаята що пък да не може, но не знам учител как би реагирал.. по-добре да не те вижда
![]()
Обичам.. гушната в тебе да заспя
Ами ако никой не те види- би трябвало да можеш, то изобщо не мирише като истинска цигара, такаче не виждам как ще разберат учителите.
And man you'll never know, whats inside my electronic brain.
То ако никой не те види и трева може да пушиш в училище..как мислиш,можеш ли?Първоначално написано от fuckme
^В моето даскало си има места за тия дето пушат трева,в смисъл те сами са си ги направили де +тоалетните ..
А цигари се пушат и в класната стая...
И не е само в това даскало...
Та..то едва ли е забранено,ама няма ли да ти е неудобно ?
Шофирай разумно - стигни жив!
Ей моралиститеАз ви питам дали в закона е записано не дали е морално или не.То е ясно че няма да е много удобно да пушиш в стаята,ама аз питам дали го ума в закона и може да се направи нещо ако се случи.Нито съм тръгнал да го правя нито нищо,просто днес бях в едно кафене и там един приятел пушеше такава и се замислих над това
>>DjBelev<<