.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8
    Супер фен Аватара на sashko705

Bring Me The Horizon

Преди малко в някаква тема постнах няколко песни на BMTH, Asking Alexandria etc... и някакъв ми изтресе "от къде ги намираш тия бе?" и реших да направя тема да видя дали няма някой фен на "screamo" групите?

"Everything kills you, you're dying everyday. You're either dying everyday, or you're living everyday, and I'm living everyday."- Christofer Drew

"Imagine all the people
    Living life in peace"- John Lennon

akа групите, които усраха метъла отвсякъде.

Бъркаш се нещо! Тва е бъдещето на метъла... След 20-30 години макс. групи като Metallica, AC/DC etc. няма да ги има...

"Everything kills you, you're dying everyday. You're either dying everyday, or you're living everyday, and I'm living everyday."- Christofer Drew

"Imagine all the people

Супер фен
    Град
    Страната на Центъра
    Тъжно, че бъдещето е такова.
    Цитирай Първоначално написано от FeelMyPain
    Аха и постваш въпрос във форум, защото не искаш хиляда различни мнения.Желязна логика.
    Цитирай Първоначално написано от mim4enceto00
    аз не чета толкова сериозни книги(само на 12 съм), макар че съм прочела всичките книги здрач...
    Цитирай Първоначално написано от Millionaire
    Земете си една разплута на по 20 като ви е толко кеф, пък ако ще и да е начетена като Жана Дарк.

Такаа аз ги харесвам и то много,обаче си харесвам и старите групи като металика и ac/dc

Цитирай Първоначално написано от sashko705
    Бъркаш се нещо! Тва е бъдещето на метъла... След 20-30 години макс. групи като Metallica, AC/DC etc. няма да ги има...
    ми то ебаси усраното бъдеще значи.
    тези групи омръзват бързо.след 2 години може би, даже ще си казваш "как може да съм ги слушал тея"

Цитирай Първоначално написано от Nithael
    Цитирай Първоначално написано от sashko705
    ми то ебаси усраното бъдеще значи.
    тези групи омръзват бързо.след 2 години може би, даже ще си казваш "как може да съм ги слушал тея"
    Аз тия групи не ги слушам от вчера

"Imagine all the people

Различни хора,различни мнения

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си