- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Моля помогнете търся подарък
С приятелят ми сме от доооста времеИдва и проблемът
: на 17.12.2011г. има имен ден казва се Даниел след това идва Коледа после Нова година после на 1.01. има Рожден ден става на 17 а на 2.01 правим 1година т.е. 5 празника един след друг Искам да ми давате савети за подарък, защото ако почна да му вземам за всеки празник един след друг подаръци е банално а и доста скъпо затова ви моля даваите идеи за някакъв голям подарък който ще е и за 5тте празника колкото и да са скъпи подаръците ще събирам пари Подарявала съм му мн неща гривна сребърна дрехи чантичка играчка огледала с надпис Love laught life за стената ключоържател и за друго не се сещам
МОЛЯ ВИ ДАВАЙТЕ ИДЕИ!!!!!!!
dali me obi4a6 ili me mrazi6 nz no ako me mrazi6 go pravi6 ot lubov kam men
Защо не отидете за 2-3 дни някъде?
по-хубав подарък от този не знам дали има...Първоначално написано от lunichkataaa
![]()
![]()
And when your fears subside..and shadows still remain..We still can find a way.. because nothin' lasts forever
Начи, като човек, съвестно пазещ детското в себе си, ще кажа, че е много гадно да те минат с един подарък за цели 5 повода.Още повече, че трябва да е нещо по-големичко, което ще струва пари. Ама ако ще парфюм за 100 лв да му подариш, пак е един подарък. Ддз.
Ще пробвам да ти предложа примерен вариант. Съсредоточи се върху един повод като най-важен. Аз бих избрала рожден ден![]()
За именния ден няма нужда да му подаряваш нищо, просто му честити.
За Коледа можеш да се направиш на Снежанка. Кажи на колко години си и в какви интимни отношения сте, за да видим дали да продължа със сценария :Д Друг вариант е да му подариш нещо малко, опаковано готино, и да му го поднесеш в костюм на дядо Коледа или да му го мушнен тайно под елхата
За Нова година също не е необходим подарък, просто гледай да празнувате заедно някъде - с твоите или неговите приятели. Купи шампанско, вземи две чаши от вас, поднеси му го в 12 часа, целуни го и му кажи колко се радваш да си с него.
За рождения му ден се постарай, все пак е личен празник. Хората най-много се радват, когато получат нещо, което в някъв момент са споменали, че искат, но не са очаквали да го получат. Супер мило им става, че някой ги е чул и го е имал предвид, вместо просто да купи нещо непотребно.
За едната година направете нещо, което не сте правили. Идете на суши, разходете се извън града с автобус/влак/кола, остави го джентълменски да те бие на нещо :Д
Нещо такова. Просто е далеч по-стилен този вариант, отколкото 5 евтини подаръка. Хубавото е, че до тия празници има бая време, така че гледай да посъбереш няква сума парички. Миналата година бях така с приятеля си - Коледа, НГ, една година, рожден ден :Д
За Коледа бях отделила 80 лв лично мои пари, НГ празнувахме заедно, а едната година отидохме на ресторант, за рождения ден отделих 60 лв, не си спомням точно. Ако те интересува, ще кажа какви бяха и подаръците
Надявам се да съм била полезна. Бих могла да бъда и по-точна за Снежанката :Д
Впрочем мн ми помогна ако може кажи какжи са били подараците защото аз нз какжо да му подаря А за това да отидем някаде за 2 3 дена малки сме смсл аз сам на 15 а тои ще става на 17
Първоначално написано от bubinkaa
ESL !!!
Не можем да отидем никъде, тъй като сме малки, за да ходим двамата на почивка, но иначе е много добър подарък![]()
Ей , това е много гадно 5 повода - 1 подаръкИ аз щях да предложа да отидете някъде , съдейки по това , че и нашата годишнина съвпада с рождения ми ден и миналата година ми подари почивка и още нещо, но щом сте малки добре. Разрови си в нета и намери сайт , по който може да поръчаш да ти направят картина с ваша снимка. Доста е оригинално пък и остава скъп спомен .
супер оригинално е, няма що :д
Ами, за Коледа му подарих ваучер за хеликон за 50 лв и риза за 30. Зарядва се много, защото обожава да чете и винаги има поне 3-4 книги, които иска да си купи.
За рождения му ден беше сребърна гривна с една плетка, наречена кардинал, мега яка. За втори пореден рожден ден му подарих гривна, защото първия път я загуби по моя вина само след 2 месеца.
Спестявай си парички, до декември има време и кажи какво си решила.
ще ме убиете с тия подаръци...![]()
![]()
![]()
Животът ме накара с всичко да се справям,
но няма да се справя да ми липсваш ти!!!....![]()
![]()