- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Нужда от HELP! много ще съм ВИ Благодарен на всички ! :(
Първо Здравейте! на всички Съфорумници!
Имам един проблем с приятелката ми.Ходим от доста време доста с една дума сега на 3-ти Ноември правим 1 година.Супер много я обичам,но немога си обесна едно.Защо се пред някой си се прави на добра,весела,супер си искарваме и т.н.Но вечер,като се прибере и след известно време почва някакви теми отностно връзката ни,че не иска да е с менезащото не съм можел да промена това онова и само почваме да спорим за супер тъпи работи.Не иска да е с мене защото не съм променил държанието си към нея тфа,че не и обръщам внимание постоянно ми казва че никакво внимание не и обръщам.Незнам какво да правя супер яко съм разбит от вътре. Някой да даде някаф съвет какво да направя.!?
П.П.Със сигорност не съм обеснил като Хората но в момента немога да обеснявам Извинявам се !![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Smoke Weed Every Day !
А ти в крайна сметка обръщаш ли и внимание?
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Ми обръщай и внимание бе, толкова ли е трудно? Ако и обръщаш достатъчно внимание а тя иска още, кажи и че неможе всичкото внимание за нея. Имаш си родители, имаш си занимания и куп разни други глупости на главата. Имаш си приятели и познати на които също трябва да се обърне внимание. Всеки трябва да си има приятелите, както ти така и тя. Неможе да сте залепени 1 за друг, и аз много се дразня на хора които си мислят обратното![]()
И кво държание да променяш? Кат ти сервира въпроса направо и отвръщаш с въпрос... Кво искаш да променя? Не си баба Ванга нали?
То винаги така стават разделите и изневерите. Изведнъж ти изцепва "Липсвало и внимание"! Тя иска само около нея да се върти света , е не става. Не знам , какво да ти кажа човек. Попитай я , какво иска и какво точно и липсва във взаимоотношенията ви , ние не можем да знаем.![]()
Това ми е толкова познато в момента.
Попитай я,какво и липсва във връзката ви,излизайте само двамата навънка без компания и опитай се да и обръщаш повече внимание.
Нещата не стават като по филмите. Няма щастлив край, няма вечна любов, няма нищо на готово. Всичко трябва да си го направиш САМ !
че и плеснеш един, че млъкне
сега сериозно... има тенденция във форума винаги виновен и упрекван, за каквото и да било, да бъде авторът на темата, но може пък момичето да е лигла? В случая излиза така - момчето се чувства зле, защото приятелката му го обвинява за щяло и нещяло, а вие го съветвате да и ходи зад гъза. Ако не я устройва, както каза zoreto, нека си ходи.Но не си ходи, нали? Според мен си позволява лигавщини, защото не си държиш здраво да думата.
Ами или се променяш, или я оставяш да си ходи.
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Отскочи до ''Джъмбо'' купи и един мечок за 80лв ръст 1.50 някъде след това едно букетче по възможност голямо.. кутия бонбони в формата на сърце .. ии от сега нататък и обръщай повече внимание - Успех![]()
Първоначално написано от SisiStrange
Еми не,чак толкова много по нейни думи постоянно стоя на компа и аблолютно внимание не и обръщам пък тя е същата с една дума тоя "КОМП"![]()
Smoke Weed Every Day !
Ами сам си отговаряш на въпроса,нормално да искам малко повече "внимание" ..И не, не съм някоя "лигла" и т.н, опитвам се да оправя нещата по всякакъв начин,но ТИ не се опитваш заедно с мен,а после пускаш теми тук.Едва ли не аз съм виновната,аз съм тази която не ти обръща внимание,я се замисли как стоят нещата и после пускай теми тук !
Омг, вземете се уточнете двамата, кви са тия теми във форума?!
Ем, ако по цял ден седиш зад монитора и аз бих те скъсала. Много е гадно гаджето ти да предпочита да седи и да цъка нещо вместо да излезете, да се поразходите и да си поговорите. Случвало ми се е нещо подобно и накрая се разделихме. Просто изключи компютъра и заживей реално.Първоначално написано от g1lzaTa
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Айде ся сподели и това дето ни го спестяваш. Освен че седиш на копа по цял ден
Щото има още нещо.
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Първоначално написано от zoreto
![]()
Някой ден сърцето ми ще се превърне в камък. Откъснат от света ще тлея в своя замък и няма да крещя да вия до забрава, когато разбера че някой ме предава. Ще бъда властелин на самотата своя и може би дори ще избера покоя пред хаоса на любовта. Някой ден, но не сега..
Според мен тя е леко кифла и само леко те използва да си пробутва игричките...Но т'ва си е само моето мнение - не ме нападайте![]()
<3 Simple Plan
I remember every sunset,
I remember every word you said
We were never gotta say goodbye
Sing La-la-ta-ta <3
http://www.youtube.com/watch?v=0C_oN...feature=relmfu малко така ще стане...
<3 Simple Plan
I remember every sunset,
Sing La-la-ta-ta <3
Каза най - голямата кифла..Първоначално написано от IlovEmyPuffYToY
![]()
Някой ден сърцето ми ще се превърне в камък. Откъснат от света ще тлея в своя замък и няма да крещя да вия до забрава, когато разбера че някой ме предава. Ще бъда властелин на самотата своя и може би дори ще избера покоя пред хаоса на любовта. Някой ден, но не сега..
Ами незнам кво' да ви посъветвам.Що не опиташ с мечок и бомбони+букет.Поговорете на спокойствие...Гледай да не я убидиш като и намекнеш нещо.Допускам,че може и да крие нещо.Мен едно момиче ми изневери и след тва' каза " Не ми обръщаш внимание ! " " Дразни ме,тва' че ме целуваш непрекъснато" "Искам да късаме,немога повече.Обичам те много,но просто не сме един за друг" Такива неща...
Не съм....Първоначално написано от kyon
<3 Simple Plan
I remember every sunset,
Sing La-la-ta-ta <3
Мръдни си задника от тоя компютър малко,и ако пак не и харесва,е време да се разделите.Няма по-лошо от връзка,в която двамата са заедно,щото им е станало навик.
Първоначално написано от Vladel
Да точно това мисля да направя да вида дано нещата се подобрят
мерси на всички !![]()
Smoke Weed Every Day !
изхвърли компа щи изяде глава(връзката в случая) или има нещо скрито(кат мрънкат за внимание рядко свършва добре