- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Разширяване
Удря се, в стола се удря. Може и в тавана да се удари. Забравих, че тея влагалища са като черни дупки, колкото и квото и да вкараш, все не стига края...![]()
!!! Мъжкото достойнство се измерва в широчината на усмивката на жената, с която току що е правил секс, а не в това, което е измерено с линийка !!!
Like Jesus
Ама баш ! Опрял я той на стената, надупил я, и излиза през устата и се удря в стената и "къде ли се удря"...Първоначално написано от badsector
![]()
!!! Мъжкото достойнство се измерва в широчината на усмивката на жената, с която току що е правил секс, а не в това, което е измерено с линийка !!!
Like Jesus
Не издържах просто... наистина, това, в което се удряш Е матката, както ти обясниха останалите, но стените на шийката (каквото силно се надявам, се опитаха да ти обяснят)... Това, което ме остави безмълвна е някаква глупост от някой, който оспорваше тая теза с идеята за пениса, проникващ ПРЕЗ шийката и направо в матката... Да не говорим, че матката, когато жената не е в овулация, е даже запушена...
Разширяват се стените на влагалището, ама шийката си стои... Честно, погледнете един учебник по анатомия или вземи се ориентирай с пръсти някой път по време на любовната игра...
Too much energy, too little time...
Не мога да не се сдържа да го кажа просто...
Ударил си на камък моето момче![]()
![]()
![]()
>>DjBelev<<
средната дълбочина на матката е 12 сантиметра ... смятай сам![]()
Кви матки,кви 5 лева това е първия признак че и расте *уи....![]()
Любовта е прекрасно чувство...
И аз така мисля...няма какво друго да еПървоначално написано от lovehorror
сори пич..сменяй я докато е време
Първоначално написано от amk933
Ти ташак ли си правиш, или наистина хал хабер си нямаш за какво говориш?Първоначално написано от Shturrrche88
Аз му завиждам чесно казано на мен ми е супер малък и като еба нито пъшкат, нито стигам матката ;( Особено за сегашната ми приятелка все едно кола в тунел.. А ПЪК АЗ Я ОТВОРИХ... щом при девствена се чувствам като кола в тунел сметнете колко съм зле![]()
![]()