.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 41
    Мега фен
    Град
    <3

Темата на FeelMyPain...

...ме разчувства (хаха, всмис повече от обичайното ми) и изпитах (хаха, пак повече от обичайното) нужда да дам всичките си хубави, приказни и топли чувства, събирани в торбичката с чувства, на най-скъпото ми. <3 (Имаше такава приказка, чието съдържание няма общо с това, но горе долу...) Тук е момента да кажа, че въпреки нуждата ми, не бива да се откривате в "най-скъпото ми", не че нещо. ^_ Искам да се радвам, че държа в ръцете си нещо толкова обичано и и да ме усмихва.
    Някои все искат все да получават (и аз искам), но въпроса е в това да изпитваш нужда да даваш и да се чувстваш като... деляща се клетчица от това...

Послепис:
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Banned Мега фен
    Град
    Пловдив
    Долавям раздразнение

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=h4UqMyldS7Q[/youtube]

Banned Мега фен
    Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от NightGuardian
    [youtube]http://www.youtube.com/watch?v=h4UqMyldS7Q[/youtube]
    Фен на IceCube - единственият от стария рап, дето ме кефи

Мега фен
    Град
    <3
    Цитирай Първоначално написано от Wax
    Долавям раздразнение
    Долавяш нещо друго.
    *снимка на рибар, уловил ботуш.жпг*
    4XCOKИ

Banned Мега фен
    Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от ShtrudeL
    Долавям раздразнение
    Долавяш нещо друго.
    *снимка на рибар, уловил ботуш.жпг*

Нищо не ми убягва. Нещо не мога да ти схвана логиката, ама отдавна съм спрял да се опитвам.

Мега фен
    Град
    <3
    Ти си добро човече. ^_^
    4XCOKИ

Banned Мега фен
    Град
    Пловдив
    Мисля да си постна последния провал в любовния живот, ама много ше садна и пак ще взема да правя глупости...

Мега фен Аватара на yakuza_
    Град
    Niggaland
    И аз съм настроен обичливо: КАЖЕТЕ НЕ НА ДРОГАТА !
    n00bs

Мега фен
    Град
    <3
    Мисля да си постна последния провал в любовния живот, ама много ше садна и пак ще взема да правя глупости...
    Няма! Ако искаш драсни и на ЛС, ако не тук, но предлагам да е тук. Ей така.
    4XCOKИ

Banned Мега фен
    Град
    Пловдив
    Е ок...
    Лятото идва - всичко айляк. Имам пари в джоба, с най-добрите ми приятели (3ма пича с който се познаваме близо 10 години вече)
    Установяваме се в Св. Влас в едно хотелче и почва лятото както си му е реда - фън, плуване, яко лаф, весели нощи и после добри спомени. Да ама не.
    На 5тия ден се срещнахме със 2 сестри от Стара Загора и се заговорихме, играхме няколко ръце белот (запалени покерджиики бяха) и после в една дискотека яко денс и нали там с по-малката (17 годишна) ни се припокриваха погледите, подсмихвахме се един на други т.н. Още тогава усещах топлината в сърцето ми.
    Та прибираме се и във вътрешния баейн в хотела Марин ги пеше насъбрал тайфата, само аз липсвах ( бях за бира). и влизаме в едно ъгълче спряхме си лафим. После стана на въпрос пак за картите и с Вики (бившата) отидохме до стаята ни да ги вземем. Точно там си излях чувствата пред нея. Тя се зарадва един вид и ме гушна и се целунахме и ми каза, че изпитва същото. Направо се оказах на 7мото небе от щастие. Малко се позабавихме и слезнахме долу. Приятелите подразбраха това или поне така изглеждаше.
    Та още към 2 седмици витаех в облаците и всичко беше супер, но на 4 Август (помня и датата) подочух от Митачето, че някои от групичката забил Викито... Тряс... Вцепенен 15-20 секунди нищо не ми излиза от устата. Веднага се подсетих кой ще е и тръгнах към стаята им и се почна якото спорене. Отначало бях супер спокоен и я питам "Да си се зайгравала с някой от нашите?" и ме гледа в очите и вика "Не".
    Тъкмо да избухна, се успокоявам и си викам, че Митака може да е подочул нещо грешно и се запътих към плажа, където беше Марин и го питам за това и започва да се хили:
    "Знаех си, че няма да остане тайна"
    "Кое, че си наебал приятелката ми"
    и после дълъг спор, че не е знаел, че ми е приятелка и т.н.
    Супер ядосан се измествам в едно кише в стаята и не говоря с тях почт 2 дена. Същия женски индивид идва към обед в стаята ми и започва обяснения от сорта "нещата няма да потръгнат, харесах си друг"
    Супер допълнително се натъжих. По едно време ми идваше да си тегля ножа. 4-5 часа идва тайфата и с Марин проведохме дълъг разговор и се сдобрихме.
    Оказа се, че си е имала гадже в Стара Загора и просто един вид се почувствах супер използван. Друг е факта, че нямаше и 200лв от портмонето ми, ама майната им. После слезохме долу и бяха събрали някви финанси и ми направиха подарък.
    Завършихме си почивката що годе добре и се домъкнахме обратно до Пловдив, където си използвах новия усилвател и малко по малко музиката притуши болката. Още ме гложди отвътре при мисълта за нея.
    Затва съм се зарекъл без сериозни връзки поне до 18.

Извинявам се, ако на някои места липсва смисъл. И при мене е така

И накрая една нейна снимка:

Само тази пазя.
    ;

Мега фен Аватара на Cucko0
    Град
    там, където свършва небето
    ...кофти

гуш
    Hostis Honori Invidia

Banned Мега фен
    Град
    Пловдив
    За този пост бяха пропиляни десетки тежки въздишки...

Мега фен Аватара на Cucko0
    Град
    там, където свършва небето
    За този пост бяха пропиляни десетки НЕНУЖНИ тежки въздишки...
    Hostis Honori Invidia

Мега фен
    смятай колко ми е тъпо щом го прочетох

2 седмици не е сериозна връзка
    стегни се бре

paine една-две доти?

Мега фен
    Град
    <3
    Ми душице, не си попаднал на момиченце. Т'ва не трябва да те отказва от сериозните връзки. Нито пък да ставаш кххмм... безчувствен. Трии и тая снимка и изобщо не се връщай назад. Усмихни се, че си изпитал нещо хубаво и изхвърли лошото. В такъв момент се поставяш най-високо и си казваш, че заслужаваш нещо по-добро, вярваш в него, храниш си малко егото и знаеш, че ти управляваш случващото се, а не то теб.
    4XCOKИ

Banned Мега фен
    Град
    Пловдив
    тази не толкова.
    Първата беше близо година - почти същия случай, само дето го нямаше чукането...

Цитирай Първоначално написано от FeelMyPain
    смятай колко ми е тъпо щом го прочетох

2 седмици не е сериозна връзка
    стегни се бре
    Да , но в първите седмици си най-впрегнат , поне като по-малък и като се появи една такава и си малък и наивен , болката е ужасна.

Мега фен
    тц, тряа ставам рано
    утре може, ама се сети по-рано

Мега фен
    тази не толкова.
    демек тва ти е било първото ебане и затова ти е кофти
    в теб живее момиче

Мега фен
    Град
    <3
    paine една-две доти?
    Стига пък ти. Човек понякога има нужда да си излее душичката, без т'ва да означава/да е последвано от: "к'во си се разнежил?..."

Реагираш така, сякаш е влязал в някоя секта.

^^
    4XCOKИ

Banned Мега фен
    Град
    Пловдив
    Ми душице, не си попаднал на момиченце. Т'ва не трябва да те отказва от сериозните връзки. Нито пък да ставаш кххмм... безчувствен. Трии и тая снимка и изобщо не се връщай назад. Усмихни се, че си изпитал нещо хубаво и изхвърли лошото. В такъв момент се поставяш най-високо и си казваш, че заслужаваш нещо по-добро, вярваш в него, храниш си малко егото и знаеш, че ти управляваш случващото се, а не то теб.
    Както си казах - до 18 жена не. ДАже докато завърша.
    Както казваше един приятел - ще се реализирам първо, пък ако ми е скучно, чак тогава ще си взема жена да ми трови живота...
    + това както споменах 2 от 3-те случая (без този) са все такива.

paine една-две доти?
    Стига пък ти. Човек понякога има нужда да си излее душичката, без т'ва да означава/да е последвано от: "к'во си се разнежил?..."

Реагираш така, сякаш е влязал в някоя секта.

^^
    Шруди , ах че си ми една Шруди.

Предлагам на FeelMyPain да разцъкаме една игра , нищо общо с темата. Защото спомена колко му е тъпо.

Мир!

Banned Мега фен
    Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от FeelMyPain
    тази не толкова.
    демек тва ти е било първото е**не и затова ти е кофти
    в теб живее момиче
    Нещо не схванах.
    Не ми е кофти, че не е спала с мене. Просто вкарвах няква разлика в случаите, колкото минимална и да е
    Все пак, поясни?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си