Е ок...
Лятото идва - всичко айляк. Имам пари в джоба, с най-добрите ми приятели (3ма пича с който се познаваме близо 10 години вече)
Установяваме се в Св. Влас в едно хотелче и почва лятото както си му е реда - фън, плуване, яко лаф, весели нощи и после добри спомени. Да ама не.
На 5тия ден се срещнахме със 2 сестри от Стара Загора и се заговорихме, играхме няколко ръце белот (запалени покерджиики бяха) и после в една дискотека яко денс и нали там с по-малката (17 годишна) ни се припокриваха погледите, подсмихвахме се един на други т.н. Още тогава усещах топлината в сърцето ми.
Та прибираме се и във вътрешния баейн в хотела Марин ги пеше насъбрал тайфата, само аз липсвах ( бях за бира). и влизаме в едно ъгълче спряхме си лафим. После стана на въпрос пак за картите и с Вики (бившата) отидохме до стаята ни да ги вземем. Точно там си излях чувствата пред нея. Тя се зарадва един вид и ме гушна и се целунахме и ми каза, че изпитва същото. Направо се оказах на 7мото небе от щастие. Малко се позабавихме и слезнахме долу. Приятелите подразбраха това или поне така изглеждаше.
Та още към 2 седмици витаех в облаците и всичко беше супер, но на 4 Август (помня и датата) подочух от Митачето, че някои от групичката забил Викито... Тряс... Вцепенен 15-20 секунди нищо не ми излиза от устата. Веднага се подсетих кой ще е и тръгнах към стаята им и се почна якото спорене. Отначало бях супер спокоен и я питам "Да си се зайгравала с някой от нашите?" и ме гледа в очите и вика "Не".
Тъкмо да избухна, се успокоявам и си викам, че Митака може да е подочул нещо грешно и се запътих към плажа, където беше Марин и го питам за това и започва да се хили:
"Знаех си, че няма да остане тайна"
"Кое, че си наебал приятелката ми"
и после дълъг спор, че не е знаел, че ми е приятелка и т.н.
Супер ядосан се измествам в едно кише в стаята и не говоря с тях почт 2 дена. Същия женски индивид идва към обед в стаята ми и започва обяснения от сорта "нещата няма да потръгнат, харесах си друг"
Супер допълнително се натъжих. По едно време ми идваше да си тегля ножа. 4-5 часа идва тайфата и с Марин проведохме дълъг разговор и се сдобрихме.
Оказа се, че си е имала гадже в Стара Загора и просто един вид се почувствах супер използван. Друг е факта, че нямаше и 200лв от портмонето ми, ама майната им. После слезохме долу и бяха събрали някви финанси и ми направиха подарък.
Завършихме си почивката що годе добре и се домъкнахме обратно до Пловдив, където си използвах новия усилвател и малко по малко музиката притуши болката. Още ме гложди отвътре при мисълта за нея.
Затва съм се зарекъл без сериозни връзки поне до 18.
Извинявам се, ако на някои места липсва смисъл. И при мене е така