- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- Болка в бъбрека
Здравейте, имам от 3 дни болка в единия бъбрек, не е силна, пия но-шпа и спазмалгон. По-принцип съм свикнала да имам някакви оплаквания относно отделителната система (имам хроничен цистит) и си пия редовно прахчета и хапчета с червени боровинки, имуностимулатори през известно време, доста неща, предписани ми от лекар. Обаче сега не чувствам болка и парене при уриниране и болка след изпразване на мехура, а тази болка в бъбрека, тежест в пикочния мехур и температура, имам и гадене на моменти. Въпросът ми е трябва ли да се обърна към лекар или с болкоуспокояващите и Уринал-а ще ми се размине? Не чувствам да имам инфекция, когато имам боли нетърпимо... Дайте мнение, моля.![]()
като подтискаш нервите за да не усещаш болка как влияеш на отделителната система?
и как определи че е в бъбрека?
трябва ти лекар я ем си знаеш че имаш проблеми в тази област и пак се вайкаш...
Born to be Evil, Born to be Mad Born to be wild, Born with the Evil Power!
Дори само за единия признак трябва да се обърнеш към личния си лекар.
Най-вече да се интересуваш от здравословните си проблеми! Тогава ще опознаеш тялото си и ще знаеш какво да правиш и кой да слушаш.![]()
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
ами и друг път ме е болял бъбрек, и кофти, че винаги десния ме боли
Първоначално написано от desssy
И какво се прави тогава?
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
абе и мене и друг път са ме боляли гърдите и съм имал разтежение ама веднъж се оказа бронхит...Първоначално написано от desssy
отивай на лекар
Born to be Evil, Born to be Mad Born to be wild, Born with the Evil Power!
Какво друго освен "Отиди на лекар" очакваш във форума?! Разбира се, че това трябва да направиш... как да ти помогнем ние?
Питах за мнение. Проблемите на отделителната система са много, често срещан проблем и очаквах някой да даде някакъв конкретен "акъл", но благодаря все пак за вниманието. Не мога да открия нефроложката, при която ходя. Пуснах си сутринта обикновена и стерилна урина. Обикновената излезе и е нормална. Все повече идвам на мнение, че е настинка...
Първоначално написано от desssy
Ако разчиташ, че ще получиш отговор тук, си в една голяма грешка. Да не казвам друго...
![]()
![]()
Стискам ти палци!![]()
Ако беше настинка/грип, надали щеше да те боли бъбрек. Щеше да подсмърчаш, да имаш хрема и кашлица.
Добре си се ориентирала за урината, но няма да е зле да минеш през личния си лекар.
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Може да имаш възпаление на бъбреците , камъни в бъбреците и т.н. Отиди на лекар !! Наистина няма какво друго да ти кажем ние ! ;]]]]
КЪСМЕТ !![]()
![]()
![]()
![]()