.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 20 от общо 20

край... това беше!!

та моята история е следната:
    харесвах едно момиче и имах големи подозрения че и тя ме харесва и винаги и аз и тя си изпращахме позитивни сигнали...до сега... започна да се сърди за щяло и нещяло и когато идиотите почната да ми се подиграват тя не застава на моя страна ами тръгва и тя да ме обижда и се заяжда постоянно пишат ми двойки в час защото тя не спира да се кикоти като извънземно и да ми се прай на много важна подиграва ми се и не знам до кога ще я търпя..... но все пак макар отговора да е очевиден пак ще го задам.... ами тя изобщо заслужава ли моето внимание или да я зарязвам щото вече не знам до кога мога да я трая така
    КАКТО КАМИНАТА НЕ МОЖЕ ДА ГОРИ БЕЗ ДЪРВА, ТАКА И УЧИЛИЩЕТО НЕ МОЖЕ ДА ВЪРВИ БЕЗ ЛЮБОВ..... :P

Голям фен Аватара на CherryBell13
    Град
    Русе
    Щом няма причина за държанието й значи не те заслужава. Хората се променят приеми го и недей да си хабиш нервите

по добре я забрави не си заслужава.

Фен
    Град
    swishtow
    абе не си заслужаваа .. не еединствена. Тя се е отказала от теб. Защо не си и предложил на време и сега щяхте да сте заедно.. сам си си виновен

Мега фен Аватара на gummybear
    Цитирай Първоначално написано от karitybieber

theo <333

Супер фен Аватара на lubovvv
    Недей да я трайш повече, почвай и ти с твоите оръжия
    Заместител на любовта, има ли кажи ми сега?
    Заместител на болката, която чувствам в мойта душа...
    Заместител на любовта от който да не ме боли...
    Заместител на болката....има ли кажи???

Супер фен Аватара на onestar
    Град
    На границата между живота и смъртта
    Много ясно, че ще е я разкаш... за какво ти е такава лигла?

For you
    Skillet - Never Surrender
    I miss you...

"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън

Мега фен Аватара на nepowtorima
    Град
    ^___^
    Няма смисъл да търпиш нейното държание. Зарязваш я и спираш да и обръщаш внимание!

~ ` всяка минута, в която сu тъжен,
    губuш по една мuнута щастuе..
    ♥♥

Когато една жена те мрази - обичала те е, обича те или ще те обича!

Най-вероятно се дължи на това, че не си й дал каквото иска и по този начин се опитва да те подразни и да ти придържа интереса към нея. Това не трябва да е оправдание за един мъж. Истинската жена не би показала интерес по този начин. Остави я и като ти каже нещо пак или си замълчи или и кажи "шшшт ма".

Мега фен Аватара на strawberry88
    Цитирай Първоначално написано от gummybear
    Цитирай Първоначално написано от karitybieber

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от CherryBell13
    Щом няма причина за държанието й значи не те заслужава. Хората се променят приеми го и недей да си хабиш нервите

Фен Аватара на Cvetii95
    Град
    София
    Забрави я , очевидно е , че не те заслужава

Голям фен Аватара на eminemfenka
    една майна... я, я резни ! и не,не заслужава,дори елементарно добро отношение от твоя страна! Как я търпиш още?
    ла-ла-ла

Супер фен Аватара на elysunny
    браво на момичето, да я поздравиш, съфорумнико

Не бъди парцал, не позволявай да ти се подиграват. Колкото по търпиш, по-зле ше става. И е повече от ясно, че с такава да се занимаваш нищо добро 'няа да донесе.

http://www.youtube.com/watch?v=lgT1AidzRWM&ob=av2e

Поздрав !!! Никой не заслужава да му се подиграват. Не им позволявай, ти си повече от тях.
    Die nameless, mothafucka`

Fuck it.
    "One good thing about music, when it hits u, u feel no pain." B. Marley

Виж братле, има момичета, които първо те тестват преди да решат дали искат да са с теб. Може нарочно да те ядосва за да разбере дали ще й противоречиш. Ако си мекушав и приемаш сичко, няма да те иска разбира се, но ако си покажеш истинската същност и не позволяваш да те гаврат(дори да идва от нейна страна) можеш да я спечелиш. Има вариант естествено и само да се прави на интересна. Но все пак се дръж както подобава, и в двата случая печелиш.

Мисля,че 1 изречение ще е достатъчно - влиятелна кифла със самочуствие без покритие!

Цитирай Първоначално написано от Beer
    Виж братле, има момичета, които първо те тестват преди да решат дали искат да са с теб.
    Принципно е така, ама тук става въпрос за подигравки. Да се закачи нещо, да го провокира.. - о'кей, но да му се подиграва е недопустимо.

Мега фен Аватара на Anichkaxxwee
    Град
    Бургас
    Че и питаш .. Остави я, както казаха по-горе не си заслужава .. Не е единствена все пак..
    Ако обичаш някой, заради красотата му, не е любов, а желание!! Ако обичаш някой, заради интелигентността му, не е любов, а възхищение!! Ако обичаш някой, защото е богат, не е любов, а интерес!! Ако обичаш някой и не знаеш защо... това е любов... трябва да знаеш да обичаш без да губиш нищо в замяна...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си