Здравейте,нуждая се от помощ .. ходя с едно момиче от 3 дена .. писахме си преди това от 2 месеца в фейсбук и искам утре като се видя с нея да и кажа какво е тя за мен но даже като се отпусна и думите не идват сами ;xx а съм супер влюбен в нея ;xx може да си кажете това е невъзможно .. но е възможно в никое друго момиче с което съм ходил не съм бил толкова влюбен както в нея .. ето какво казах на един приятел в скайп и какво мисля да и кажа

Poli za tezi 3 dena ot koito xodim se vliubix super mnogo v teb .. tova sarce bie za dvama .. sigurno shte si kaje6 na akula "toq e lud da se vliubi v men tolkova burzo" no tova stana iskam da ti dokaja 4e ti si vsi4ko za men darja na teb ... dai mi 6ans i 6te ti dokaja 4e super mnogo mnogo darja na teb ne znam kak da ti go kaja no 6te vidish 4e darja na teb mnogo i nqma da sajelqvash 4e si s men ne mi puka drugite kakvo iskat i kakvo govorqt za nas interesuva6 me ti i nikoi drug (h)

PP: Моля ви помогнете ми .. не мога да спя въобще супер искам да и докажа какво значи тя за мен но не знам точните думи ;xx