Вижте, не знам това проблем ли е или просто така ми се струва, но вече съм минал двайсетте и все още не съм бил с момиче. Повечето от вас ще си кажат: "Леле, какъв загубеняк!" или нещо от сорта. Но ви уверявам, че не е защото не умея да се рабирам с момичетата, да ги свалям или да ги карам да се чувастват страхотно, Не е и заради липсата ми на опит - поучавал съм се от чуждите грешки и не допускам такива, когато съм с момиче. Не знам, просто явно все още не мога да намеря подходящото момиче. Явно имам някакви супер завишени изисквания към тях. В смисъл, не като телосложение или красота, а като характер и вътрешни, морални качества. Сякаш целия сват следва някакъв порочен и вулгарен модел на подръжание, който ме отвръщава... и това ме влудява. Чувствам се като застрашен вид в собствения си свят. Досега никога не съм срещал подходящото момиче...
Просто исках да го кажа по някакъв начин на някого, когото не познавам, с цел да се почувствам по-добре. Ще се радвам, ако оставите някакъв коментар или съвет, който би ми помогнал да преодолея това чувство на самотност.
Благодаря!