Цитирай Първоначално написано от Sh@d0w
Цитирай Първоначално написано от BlindedAngel
Свястни момичета бол ?!? По чии критерии свестните момичета са свестни и къде са ? Покажи ми едно женско, дето да не мрънка щото не е на кеф примерно, дето да знае какво иска и още повече да знае как да го постигне без чужда помощ ? Дето да учи, да бачка сама да се оправя в живота, с тяло на модел, много по красива от средностатистическата българка, забавна, да можеш да си говориш с часове без да повторите една и съща тема, да не ме ревнува че отивам на парти довечера където ще има яко алкохол и наркотици и леки жени, абсолютно да изпълнява всяка моя прищявка в леглото и да е абсолютната мръсница, да готви прекрасно да чисти, да шета дет се вика, да е вярна...

П.П. И всъщност ти си в грешка тука.Умният човек се учи от своите грешки, а мъдрия от грешките на другите и само простака повтаря едни и същи грешки надявайки се на нов резултат... Със здраве
Ако това са ти критериите за "свястно момиче", да те търпи като ходиш да купонясваш и да си пиеш, докато тя кисне някъде, много ми падна мнението за теб. Никоя жена няма да те търпи такъв.

И не си прав - човек се учи само и единствено от собствените си грешки, не дрънкай глупости.

Иначе да има такива момичета и явно аз съм къметлия, защото моето момиче е точно такова - без частта с ревността, всеки нормален човек не би търпял такова отношение.

Цитирай Първоначално написано от Hukuu
Цитирай Първоначално написано от SisiStrange
Търсиш на неправилни места.
Свястни момичета бол.

Впрочем грешиш, ако мислиш, че се научаваш от чужди грешки. Това как някой приема някаква случка в живота си и как точно се развиват нещата зависи от толкова много неща, половината свързани с характера му. Можеш да натрупаш опит само от свои преживявания.
Глупости Сиси моля те, трябва ли след като някой преди теб е пипнал котлона и е видял, че пари и ти да се набуташ да го пипнеш, че да се увериш и ти ?

Хубаво е да се учиш от собствените си грешки, но още по-хубаво е и когато можеш да проумееш грешките на хората около теб и не ти се налага да ги правиш и ти
И за двамата умници, дето си мислят че човек се учи от грешките на другите, помислете обстойно над една много вярна мисъл - чух и забравих, видях и запомних, преживях и разбрах!

Каквото и да наблюдаваш отстрани, не можеш да се научиш, докато не го изпиташ на собствен гръб
Просто давах пример, както и да е.И да можеш да се поучиш от чужди грешки, случвало ми се е, мога даже и пример, ситуация да ти дам, макар че не е много за по форумите случката. И не знам за вас, но аз предпочитам приятелка, която да не ме ревнува и да ми има доверие.Това нещо ревността води до много грозни сцени, ако съдим по вече бившата ми приятелка.И не съм казал да купонясвам постоянно, ами примерно да изляза за една вечер да се разбия, както аз си знам, и да не ми се прави проблем заради това.Аз ли съм се сбъркал или всички хора са станали е*ахти мнителните...