Цитирай Първоначално написано от BlindedAngel
Просто давах пример, както и да е.И да можеш да се поучиш от чужди грешки, случвало ми се е, мога даже и пример, ситуация да ти дам, макар че не е много за по форумите случката. И не знам за вас, но аз предпочитам приятелка, която да не ме ревнува и да ми има доверие.Това нещо ревността води до много грозни сцени, ако съдим по вече бившата ми приятелка.И не съм казал да купонясвам постоянно, ами примерно да изляза за една вечер да се разбия, както аз си знам, и да не ми се прави проблем заради това.Аз ли съм се сбъркал или всички хора са станали е*ахти мнителните...
Сблъсквал съм се с прекалената и неоправдана ревност, нямах предвид това. Имах впредвид конкретния случай който ти каза - за да не те ревнува докато си на парти с курви + алкохол (което е доста лоша комбинация) или не трябва да има чувства към теб или въобще трябва да е егати непукистката. Такива хора обаче няма. Винаги когато обичаш, ревнуваш малко или много, особено когато е оправдана като със случая който изтъкна. Няма нищо общо с доверието това.

Аз лично не виждам какъв кеф би ти доставило на теб, да зарежеш момичето с което имаш връзка, за да отидеш да се напиеш и да се лигавиш с курвички. Или аз съм старомоден, или по другите ти описания + това съдя че не ти трябва момиче, а робиня която да ти готви, чисти, да ти прави свирки като ти е скучно и да не ти вдига скандали като се мъкнеш наляво надясно.

Както и да е, да не се отклоняваме от темата.