.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 28 от общо 28
    Фен Аватара на Boyman
    Град
    Силистра
    Цитирай Първоначално написано от YoUcANNOtiMaGiNe
    Нищо ти няма, просто си от този тип хора, които не си хвърлят въдицата на всяка риба в морето, а чакат да уловят рибата, която си струва. Това, че не си имал връзка досега не е от особено значение, важното е да имаш подход и когато срещнеш правилното момиче да знаеш как да се държиш с нея. А моето лично виждане е, че по-добре да си неопитен, но трезво-мислещ и праволинеен, отколкото да се правиш на големия пич, който е свикнал да третира жените по един и същ начин.
    Благодаря за хубавия коментар
    Live now, this is your time!

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от BlindedAngel
    Аз може и да съм така и не си кривя душата, но каквото и да ми говориш, ако трябва пусни анкета, ще видиш че почти всеки ще иска време за себе си, в което се подразбира че приятеля/приятелката НЕ Е ТАМ. Това да прекарваш цялото си свободно време с един човек, просто след време ще е причината за раздяла...
    Ама кой говори за ЦЯЛОТО свободно време с един човек? Много готино преиначаване. Излизаме си с приятели поотделно естествено. Би било странно, ако не го правехме. Но едно е да си се виждаш с приятелите, да излизате компанията и да се веселите нормално, съвсем друго е ти да ходиш да се друсаш, натряскваш и да омайваш к*рвета. Аз не бих търпяла подобно отношение. Не съм парцал, че да ходя с някой, който:
    а/ явно не си цени здравето щом за него приятно прекарване е да се накърка и надруса;
    б/ не цени мен, щом му трябва да си вдига егото с някакви лепящи се за него кифли. В една връзка имаш нужда точно от един човек в любовна/сексуална насока, за да се чувстваш пълноценен. Ако ти трябват ласките на Петка/Василка/Иванка, нещо сериозно ви куца в отношенията.
    Странно е да не разбираш нещо толкова очевидно като това, че е нормално да няма проблем да се виждаш с приятели и приятелки и да си обикаляте като хората, а не е нормално да си развяваш пояса наляво надясно и да се докарваш до неадекватни състояния, а някой да те трае.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

Sh@d0w изказваш се така все едно си кон с капаци и въобще не се заглеждаш в грешките на хората около теб, все едно ти е нужно винаги да изпиташ всичко на свой гръб, за да го проумееш и разбереш?
    Надявам се не е така тъй като съм съгласен с постовете ти спрямо това, че никое/я момиче/жена не би търпяла нещата, които BlindedAngel търси.

Все пак Blinded постави се на нейното место.
    Ти би ли търпял момиче, което уж е с теб, но в свободното си време тя обикаля баровете/кръчми/и други места, където с определен брой момчета и момичета се напиват до безсъзнание и кой знае какви ги вършат? И съвсем спокойно на следващия ден идва при теб и сте си отново заедно? Не ти няма да изпиташ ревност и ще и имаш пълно доверие, че в цялата компания тя единствена е била там с намерението само да пие 2големи и да потанцува малко в друга от теб компания.
    Боже господи само като го пиша и не мога да го повярвам...
    _|____|____|____|____|____|___
    ____|____|HIT YOU'R____|____|_
    _|____|____|HEAD|____|____|___
    ____|____|__HERE__|____|____|_
    _|____|____|____|____|____|___

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си