- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Просто не разбирам...
Благодаря за хубавия коментарПървоначално написано от YoUcANNOtiMaGiNe
![]()
Live now, this is your time!
Ама кой говори за ЦЯЛОТО свободно време с един човек? Много готино преиначаване. Излизаме си с приятели поотделно естествено. Би било странно, ако не го правехме. Но едно е да си се виждаш с приятелите, да излизате компанията и да се веселите нормално, съвсем друго е ти да ходиш да се друсаш, натряскваш и да омайваш к*рвета. Аз не бих търпяла подобно отношение. Не съм парцал, че да ходя с някой, който:Първоначално написано от BlindedAngel
а/ явно не си цени здравето щом за него приятно прекарване е да се накърка и надруса;
б/ не цени мен, щом му трябва да си вдига егото с някакви лепящи се за него кифли. В една връзка имаш нужда точно от един човек в любовна/сексуална насока, за да се чувстваш пълноценен. Ако ти трябват ласките на Петка/Василка/Иванка, нещо сериозно ви куца в отношенията.
Странно е да не разбираш нещо толкова очевидно като това, че е нормално да няма проблем да се виждаш с приятели и приятелки и да си обикаляте като хората, а не е нормално да си развяваш пояса наляво надясно и да се докарваш до неадекватни състояния, а някой да те трае.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Sh@d0w изказваш се така все едно си кон с капаци и въобще не се заглеждаш в грешките на хората около теб, все едно ти е нужно винаги да изпиташ всичко на свой гръб, за да го проумееш и разбереш?
Надявам се не е така тъй като съм съгласен с постовете ти спрямо това, че никое/я момиче/жена не би търпяла нещата, които BlindedAngel търси.
Все пак Blinded постави се на нейното место.
Ти би ли търпял момиче, което уж е с теб, но в свободното си време тя обикаля баровете/кръчми/и други места, където с определен брой момчета и момичета се напиват до безсъзнание и кой знае какви ги вършат? И съвсем спокойно на следващия ден идва при теб и сте си отново заедно? Не ти няма да изпиташ ревност и ще и имаш пълно доверие, че в цялата компания тя единствена е била там с намерението само да пие 2големи и да потанцува малко в друга от теб компания.
Боже господи само като го пиша и не мога да го повярвам...![]()
![]()
_|____|____|____|____|____|___
____|____|HIT YOU'R____|____|_
_|____|____|HEAD|____|____|___
____|____|__HERE__|____|____|_
_|____|____|____|____|____|___