- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Днес цял ден спах..
и ся не ми се спи, а утре в 8 трябва да изляза от вкъщи и се очертава тежък ден... дееба мразя така, не ми се спи и няма как да заспя просто ;х; х ;х
Обещания безброй уш да ме правят герой, една след друга лъжи въляха като порой.. [music]``
Роден съм известен, Разпознаваем съм.. И ако сина ти не знае.. Сигурен съм, че дъщеря ти е добре запозната!
women are people too
sometimes
тянко ти ли си![]()
то густо, то пусто
аз се оплаквам тука, той ме свързва с ретард ;х чувствам се обиденПървоначално написано от Joc
![]()
![]()
![]()
Обещания безброй уш да ме правят герой, една след друга лъжи въляха като порой.. [music]``
Роден съм известен, Разпознаваем съм.. И ако сина ти не знае.. Сигурен съм, че дъщеря ти е добре запозната!
women are people too
sometimes
Прочетох го като "Днес цял ден срах".
ima edna duma koqto nikoga ne kazvam i tq e nemoga
извинявай другарче, повече няма да правя така...Първоначално написано от go71n
то густо, то пусто
цяла нощ не спах, станах в 7 нарочно, за да ми се приспи сега към 11 вечерта и да си оправя режима.. а вече е 1 и не ми се спи![]()
Мы рождены, чтоб сказку сделать былью,
Преодолеть пространство и простор,
Нам разум дал стальные руки-крылья,
А вместо сердца — пламенный мотор.
пропусна МИЛО другарче.. но ще ти простяПървоначално написано от Joc
![]()
![]()
women are people too
sometimes
куp за режима.. никакъв сънПървоначално написано от RedArmy
![]()
![]()
![]()
women are people too
sometimes
ебал съм му майката, пускам ултра и утре ше стана пак в 7 и дано вече стане![]()
Мы рождены, чтоб сказку сделать былью,
Преодолеть пространство и простор,
Нам разум дал стальные руки-крылья,
А вместо сердца — пламенный мотор.
Оо, дребен.
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
казвай малката?Първоначално написано от ShtrudeL
![]()
women are people too
sometimes
Т'ва пък.
Алоо, трябва да ми викаш "како".![]()
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
It's to late..Първоначално написано от ShtrudeL
бтв аз съм ти сърдит още, за момент бях забравил![]()
women are people too
sometimes