- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Трият ли се потребителите
Все още виждам действия от тяхна страна, от които съм недоволен, но няма какво да се направи, защото всичко идва от мачока и лейди ди. А за да се сменят те ще трябва да се занимавам с администраторите на форума, като дори да им покажа добри доказателства за лошо свършена работа (лесно могат да се намерят, а и много хора биха ме подкрепили), освен че надали ще направят нещо срещу тях (дори да ги предупредят, проблема не е до такава степен от нежеланието им да са коректни, колкото от липсата им на критическо мислене, така че и да искат не могат да станат толкова перфектни, колкото искам да са), дори и да ги сменят с други - шанса да стане това е почти никакъв - трудно ще намерят други, защото все пак доколкото знам не им плащат нищо, а повечето хора са по-некадърни от мачока и лейдито - шанса да попаднат на такива, които на мен ми харесват, е доста нисък.
Няма смисъл да полагам много усилия за силно нереалистични цели, които и без това не ми носят големи ползи, затова просто съм се примирил с фактите. А сигурно ще мога да намеря и по-активен форум, който има субфорум, който привлича хора над средния интелект.
Пък и в крайна сметка, рядко виждам прояви на лоша модераторска/администраторска работа, които да ме засегнат забележимо - напълно поносимо е, просто се дразня 10 пъти повече от нормалните хора когато нещо не е справедливо по моите стандарти, иначе ако си овладея емоциите ще мога да си живея почти без проблем.
И да, лягам си, че вече почвам да халюционирам.
ima edna duma koqto nikoga ne kazvam i tq e nemoga
Пиши по-кратко бе, спи ми се и ме мързи да чета романи![]()
И се пише Халюцинирам, няма О, незнам от каде ти е хрумнало да го пльосваш в тази дума![]()
крайно време е некой да го направиПървоначално написано от Joc
![]()
Мхм..трият. Мен ме бяха изтрили и после трябваше да се регна наново![]()
Според мен е много трудно да се навият да изтрият някой.
Ех, голямо важно дали трием или не трием потребители.
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
К'ур за форума!
аре изтрийте ме![]()