- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Опасност?
Искам да попитам има ли опасност от забременяване ако еякулацията не е вътре в жената, а някъде отвън и по някакъв начин спермата достига до влагалището, без да е вкарана със сила ?
с сила![]()
амиии няма опасност ако е без сила но ако си исползвал ритници или пък си действал с някакви инструменти като чук примерно тогава е много страшно
Здравей! 99% съм сигурен,че няма опасност.Спокойно!
Надявам се да не си вкарваш спермата със бор машина.
“Gravitation cannot be held responsible for people falling in love. How on earth can you explain in terms of chemistry and physics so important a biological phenomenon as first love? Put your hand on a stove for a minute and it seems like an hour. Sit with that special girl for an hour and it seems like a minute. That's relativity.”
-Albert Einstein
Люк, не използвай силата за щяло и нещяло, тя да не е за един ден
Чисти си светлинния меч насаме и няма да се притесняваш за бременност
Първоначално написано от naQkataRaota
![]()
![]()
![]()
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Да ве, като й свършиш на корема, попива и навлиза на точното място за оплождане..
Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..
Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
Изключения: недочувам, недовиждам..
как със сила?!?!?FTW?!?!?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Животът ме накара с всичко да се справям,
но няма да се справя да ми липсваш ти!!!....![]()
![]()
през пъпаПървоначално написано от Mi6inka
![]()
![]()
![]()
![]()
Животът ме накара с всичко да се справям,
но няма да се справя да ми липсваш ти!!!....![]()
![]()
И аз като бях на 5 си мислех, че докато се целуват мама и тате и тате пуска някакво семенце на мама в устата и тя като го глътне и то отива в корема и става бебе..
Със сила....хм...Вейдър нещо се е размечтал, че силата е на негова страна....
И тук на Дунав и на Волга, край Вардар и при Кавказ, с кръвта си българска сме горди, светлик тъй древен грее в нас!
Той имаше предвид, ако не е свършил вътре в нея, но попадне сперма при влагалището. Шансът е прекалено малък. По принцип цервикалната течност (влагалищната), спомага за предвижването на сперматозоиди до яйцеклетката и ако е в овулация...шанс има, но 1 на милион сигурно. А и сперматозоидите не живеят в кислородна среда, така че ако примерно си й свършил на корема и при ставането е потекло надолу, няма вероятност.
Радвам се , че в този форум има поне 1 човек, който не е пълен идиот! Благодаря многоПървоначално написано от Goddess
![]()
![]()
![]()
>>DjBelev<<
Няма шанс ако не е била в овулация.. даже и в такъв случай вероятността да е станало гаф е малка.
Умрях от смях с коментарите ви.![]()
![]()
![]()
Трагедията е пълна...
Epic!!!Първоначално написано от naQkataRaota
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Има огромна опасност! Може само от изпаренията на спермата ти да забременее! Затова задължително трябва да свършваш в другата стая, или най-добре в банята под душа.
Оти се е*ете, като немате идея ко праите бе ? Па прочетете малко, толкова важни теми, толкова информация в интернет, хората са направили сайт като гугъл, специално за иди**и като вас, за да може да не се трудите, а лесно да намерите всичко. Ма не, ръгай чушки в боба, па квото стане...![]()
!!! Мъжкото достойнство се измерва в широчината на усмивката на жената, с която току що е правил секс, а не в това, което е измерено с линийка !!!
Like Jesus
FACEPALM ! ! !![]()
Само слабите се стремят към порядък,силните владеят хаоса ! ! !
Само да вметна, че сперматозоидите живеят в кислородна среда.
И ви съветвам да се спрете със спама и емотките, щото нямам нерви да обявявам и респекивно смъквам временни банове.
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!