- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- щруделката била метъл
Няма нуждаПървоначално написано от InnoraX
![]()
<3 Simple Plan
I remember every sunset,
I remember every word you said
We were never gotta say goodbye
Sing La-la-ta-ta <3
Съмнявам се.Първоначално написано от IlovEmyPuffYToY
МетълО,
пийна две глътки газирано веро и изгуби връзка с главния.![]()
лол много смях и много фейл![]()
Always wanna play but never wanna loose
Нещо друго да кажеш? Ако нямаш - Млъквай глупак. Не разбираш ли че си правя кирия с тебе на максПървоначално написано от Oldschool
![]()
![]()
Цял ден ти гледам фейловете, какво се пънеш да си важен при положение, че си поредната смешка? Толкова ли е важен този форум за твоето его?
Първоначално написано от Nithael
Първоначално написано от Oldschool
скрий се, моля те
прекалено много си вярваш
![]()
E, ти беше този който мрънкаше, че оскверняват любимия му метъл и се бътхъртна жестоко. Но да, това вече е практиката, като фейлнеш могъщо и след това да се оправдаваш, че си тролил.
Нищо ново под слънцето![]()
Първоначално написано от Oldschool
Аз отивам да си върша работата, нямам време да се занимавам с ноулайфър като теб. Вярвай си колкото си искаш, твой проблем. Айде до после![]()
И нещо очаквано - движение на френски танк - назад, назад.
Zur
Не ми се нравиш.
Едно време имаше тема "Какво мислите за метълите и пънкарите", която достигна 190 страници
Beat that!
олдскул фен съм ти . Само измисли нещо ново, че лафовете ти се изтъркаха още на втората страница на оная тема![]()
ваУ рокс
Grell
Клишетата се приемат за нещо лошо, но всъщност са доказани във времето и съответно имат висока ефективност.
И обичам да се забавлявам с вчерашни метъли.
ПП. И да, не обичам метъли. Най-гнусното нещо на този стил са феновете му.
Е добре де тва го разбрахме. Кажи кво още не обичаш
И какво обичаш
ваУ рокс
Grell
[quote=Oldschool]И нещо очаквано - движение на френски танк - назад, назад.
Zur
такива метълисти като тебе с мазна коса не са хораПървоначално написано от BladeDancer
Значиииииии
обичам да попълвам лексикони, да гледам анимация, да се заяждам с хората и да пиша хайкута.
Не обичам лицемерието, лъжата и косматите жени.
Ако ме изберете за Мис Малък Поровец обещавам да почерпя всички с виртуални усмивки.