- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- щруделката била метъл
[quote=InnoraX][quote=Oldschool]И нещо очаквано - движение на френски танк - назад, назад.
Zur
Трябват две страно, а инораксчо даде мощно задна... а и не беше особено добър спаринг, доста лека топка. Очаквах нещо повече от един метАл
Лол, значи целта тука ти е да спориш с някогоПървоначално написано от Oldschool
![]()
Целта ми е да спечеля титлата Мис Малък Поровец. Написахо го на предишната страница, чети по-внимателно.
Oldschool.. ти си бати мазния гаден метъл. Миришеш.
Как може да слушаш тея крещящите .. най-мразя метъли.
ваУ рокс
Grell
ЕЙ ШЕ ТЕ ПРЕБИЯ ВЕПървоначално написано от BladeDancer
ХЕВИ МЕТЪЛ КОПЕЛЕТА!!!
Трябва да ви избият всички метъли. Nithael слуша метъл. Трябва да умре света ще стане по-добър.
ваУ рокс
Grell
Метълите са първосигнални простаци и веднага търсят физическо насилие, защото не могат да защитят позицията си по рационален начин.
>
ей супол, ходи да те ебът чалгарите веПървоначално написано от BladeDancer
никога няма да разбереш изкувството на джангъра
тц, насила не става, бе.
Ей, са да дойде онези флебит иноракс, че явно се е оттеглил да обмисли по-добре някой пост и ще му трябват час-два, за да роди някой и друг ред с по-смислена обида.
Проблем с мен ли имаш, че не разбрах?Първоначално написано от Oldschool
InnoraX, намали си подписа бе човееекоо
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Добре де, нали го смених, моля те не ме карай да го смалявам, харесва ми голям... Вие дамите също бихте го предпочели голям, нали така?Първоначално написано от ShtrudeL
Махай тоя баннер на HammerFall, само ги излагаш.Първоначално написано от xxxbrokenhearthxxx
Ти хвани верно си смали подписа, толкова ли обичаш котки, да ти подаря една?Първоначално написано от InnoraX